Lentopallojuhlaa Kuopiossa! Power Cup 7.-10.6.2018

5.6.2018

Lentopallon suurtapahtuma Power Cup on nyt täällä! Viikonvaihteessa 10.000 henkilöä saapuu pelaamaan, valmentamaan ja kannustamaan Puijon urheilulaakson ja Kuopio-hallin alueille. Turnauksen valmistelut ovat käynnistyneet vauhdikkaasti ja tapahtuma-alue rakentuu aikataulussa, samoin majoituskoulujen järjestelyt ovat loppusuoralla. Koko perheen elämyksiä on tarjolla 4 päivän ajan 7.-10.6.2018 Power Cup alueella kaikille lentopallon ystäville – tervetuloa kaikki tapahtumaan!

Power Cup käyntiin torstaina klo 12

Power Cupin pelit käynnistyvät 250 kentällä torstaina 7.6. klo 12 yhteisellä pillin vihellyksellä. Pienimmät powerilaiset ovat F-junioreita 7-8-vuotiaita ja vanhimmat naisten 22-sarjassa pelaavat pelaajat. Pelipäivät kestävät 7 pelialueella torstaina 17.30 asti, perjantaina ja lauantaina pelit alkavat klo 9 kestäen aina klo 18 asti. Sunnuntaina sijoitusottelut pelataan klo 9-14, finaalipelit alkavat kaikissa sarjoissa klo 14.

Runsain määrin kulkijoita kävellen, busseilla ja autoilla

827 joukkuetta ja heidän kannustusjoukkonsa saapuvat torstaista sunnuntaihin aamuisin alueelle ja poistuvat neljän jälkeen. Liikenne ruuhkautuu helposti suuren kulkijamäärän vuoksi helposti Suurmäentiellä, Karjalankadulla ja pesäpallostadionin edustalla. Toivomme että kuopiolaiset valitsevat näitä reittejä väistävät kulkureitit mahdollisuuksien mukaan. Kevyenliikenteenväylällä liikkuvia pyydetään myös huomioimaan Kuopio-hallin ympäristössä ja Puijon alueella, että liikkeellä on paljon pieniä lapsia ja myös huoltoliikennettä poikkeusreiteillä. 

Power Cupissa paljon ohjelmaa

Pelipäivien aika ratkotaan huikeat 4592 ottelua. Näiden pelipäivien lisäksi tapahtuman iltaisin on monipuolisesti ohjelmaa kaupungin menotarjonnan lisäksi. Kaupunkilaisille myös avoin avajaistapahtuma järjestetään torstai-iltana torilla klo 19 alkaen. Avaustervehdysten ja palkitsemisten lisäksi iltaa tähdittää Isac Elliotin keikka. Perjantaina 8.6. Matkuksessa on nuorten suosikkitubettaja Herbalisti. Lauantaina powercupilaisille on discoilta ja seuratreffit seuratoimijoille kaupungintalolla.
 

Power Cup 7.-10.6.2018 Kuopio ohjelma ja aikataulu

http://www.powercup.info/viihdy/ohjelma-ja-aikataulu.html

 

Tervetuloa maailman isoimpaan lasten ja nuorten lentopalloturnaukseen!