Puijo Wolley kilpailee Galaxyn pallossa! Hyvä Kukka-Maaria, Venla, Totti ja Elias!

18.3.2019

Puijo Wolleyn juniorit kilpailevat mukana Galaxyn pallossa! Ohjelma alkaa tulevana viikonloppuna. Sarja starttaa Galaxissa (Yle TV2) lauantaina 23.3.2019 ja voittaja selviää finaalissa lauantaina 25.5.2019. Lentopallon jakso YLE TV2:lla 30.3.

Galaxin Pallo 2019


Galaxin Pallo 2019 jatkaa Ylen Lasten- ja nuortenohjelmien sekä Tampereen ammattikorkeakoulun koulutusyhteistyötä. Galaxin Pallo 2019 on järjestyksessään 4. kausi ja se toteutetaan yhteistyössä Suomen Palloliiton, Suomen Salibandyliiton, Suomen Lentopalloliiton ja Suomen Koripalloliiton kanssa.


Galaxin Pallo on alakouluikäisille suunnattu 10-osainen gameshow, jossa neljä palloilulajia, jalkapallo,  koripallo, lentopallo ja salibandy, ottavat toisistaan mittaa studioon rakennetulla peliareenalla. Se laji, joka pärjää parhaiten kaikissa neljässä lajissa kruunataan Galaxin Pallon mestariksi 2019.

Ensimmäiset neljä jaksoa ovat lajikarsintoja. Jokaisessa karsintajaksossa on mukana neljä joukkuetta ympäri Suomea, mutta vain yksi joukkue pääsee jatkoon edustamaan omaa lajiaan osiin 5-8. Jatkoon pääsystä kisaavat:
JALKAPALLO: Tikkurilan Palloseura, PEPO Lappeenranta, Vaasan Palloseura ja Tampereen Ilves
LENTOPALLO: Puijo Wolley, Kempeleen Lentopallo, JyväsLentis ja PuMa-Volley
SALIBANDY: EräViikingit, TPS Salibandy, Lempäälä Sport, SC Urbans
KORIPALLO: HoNsU, Tapiolan HONKA, Raholan Pyrkivä sekä yhdistelmä joukkue Lahti
Basketball&SB-Girls

Jokaisessa joukkueessa on neljä vuonna 2007 syntynyttä kilpailijaa (2 tyttöä & 2 poikaa).
Osissa 5-8 joukkueet haastavat yksi vuorollaan muut lajit kisaamaan oman lajinsa lajinomaisissa tehtävissä sekä pelaamisessa. Näissä jaksoissa nähdään, miten jalkapalloilija onnistuu lentopallon vastaanotto tai miten salibändäriltä sujuu koripallosta tutun lay-upin tekeminen. Puijo Wolleyn edustajina olivat Kukka-Maaria Kemppainen, Venla Vartiainen, Totti Tolvanen ja Elias Meriläinen.

Galaxin Pallo huipentuu osiin 9 ja 10, joissa ratkaistaan mestari vuodelle 2019.
Galaxin Pallon juontaa Galaxin suosikkijuontaja ja pallotaituri Ella Tarmo.
Galaxin Pallo 2019 kuvataan Mediapoliksen Factoryssa Tampereella.
Sarja starttaa Galaxissa (Yle TV2) lauantaina 23.3.2019 ja voittaja selviää finaalissa lauantaina 25.5.2019.