Snow Volley Kuopio lauantaina 6.4. Puijon Hiihtostadionilla!

3.4.2019

Kuopiossa järjestetään ensimmäistä kertaa Snow Volley turnaus tulevana lauantaina 6.4. Puijon Hiihtostadionilla. Laji on kansainvälisilläkin areenoilla jo tunnettu, mutta Suomessa varsin uusi tapahtuma. 3 vastaan 3 pelimuodon turnaukseen Puijolla osallistuu heti hieno määrä pelaajia, kaikkiaan 16 joukkuetta.

Snow Volleyn järjestämisen ajatus sai alkunsa ennen vuodenvaihdetta, ja niin lentopalloseura Puijo Wolley ja rantalentopalloseura Wänäri Cowboys yhdistivät voimansa ja alkoivat laittamaan turnausta kasaan. Wänäri Cowboysin puheenjohtaja Salla Asikainen kertoo järjestelyiden taustoista.

- Snow Volleyssa yhdistyvät molemmat lajit, joten yhteistyön tekeminen tuntui luonnolliselta. Puijon hiihtostadion oli helppo valinta sijainniksi sen tuomien olosuhteiden ja kauniin ympäristön vuoksi. Toki tärkeimpänä asiana lumitilanteen ajateltiin olevan riittävä turnauksen järjestämiseen tähän aikaan vuodesta, Asikainen toteaa.

Snow Volleyta on pelattu Suomessa Kouvolan Täydenkuun turnauksessa jo useampana vuonna. Tänä vuonna järjestäjiä löytyi Kuopion lisäksi myös Joensuusta. Puijon hiihtostadionille rakentuvilla kentillä on luvassa hauska pelipäivä ja Asikainen toivoo myös yleisön löytävän paikalle, tutustumaan uuteen lajiin keväisissä keleissä lumella.

- Voidaan siis uskoa, että tämä uusi pelimuoto on kasvattanut suosiotaan. Snow Volleyta pelataan jopa EM-tasolla. Snow Volley Kuopio-turnaukseen on tulossa 16 joukkuetta, joten pelejä on nähtävissä paljon! Toivomme turnauksen olevan kaikille osallistujille ja katsojille ennen kaikkea hauska. Haluamme tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet lajin pelaamiseen. Auringonpaistettakin on tilattu! Tapahtumalle on jo suunniteltu jatkoa myös tuleville vuosille, joten toivotaan että tapahtuma on onnistunut.

 

Snow Volley Kuopio
Lauantai 6.4.2019 Puijon Hiihtostadion
Pelit klo 10-17

Lisätiedot ja otteluohjelmat www.puijowolley.fi/snow-volley/

 

Turnaukseen osallistuvat joukkueet
Tahkon Pirkot
Oksa, kaksari ja suksi
Passi ja Hammasharja
Lupsakkaat miettelijät
Sisarukset
Schrödingerin kissat
Pöhinäpirkot
Peukaloiset
Kamelit
Team SPOSH
Italians do it better
TaLePa
Team Kapua
HaLePa
Freezing our balls off if we had any
Team Blizzard

 

Tervetuloa lauantaina Puijolle!

Snow Volley Kuopio 

www.puijowolley.fi/snow-volley  
www.facebook.com/Snow-Volley-Kuopio         
www.instagram.com/snowvolleykuopio