Snow Volley Kuopio goes Tahko 4.4.2020

4.6.2019

Puijo Wolley Juniorit ja Wänäri Cowboys järjestivät huhtikuun alussa ensimmäisen Snow Volley-turnauksen Pohjois-Savossa. Positiiviset kokemukset ja palaute osallistujilta kannustaa järjestelyissä uuteen turnaukseen tulevana talvena. Snow Volley-turnaus järjestetään Tahkovuorella lauantaina 4.4.2020 Tahkon upeissa puitteissa. PeeÄssän Break Sokos Hotel Tahko vauhdittaa tapahtuman järjestelyitä pääyhteistyökumppanina ja uutta sisältöä hauskan lumilentopallon pelaamisen lisäksi on tulossa myös paljon.

Puijo Wolleyn ja Wänäri Cowboysin yhteistyö järjestelyissä toimi hyvin ensimmäisessä turnauksessa ja tapahtumien järjestämistä yhdessä jatketaan motivoituneena.

- Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin hienoissa olosuhteissa Puijolla ja nyt Kuopio-Tahko alueen sisällä päästään varmasti osallistujia ja yleisöä monipuolisesti palvelevaan paikkaan, kun mennään Tahkon kaltaiseen urheilu- ja tapahtumakeskukseen. Break Sokos Hotels Tahkon ja TahkoChaletin mukanaan tuoma palvelutarjonta tuo turnausväelle kaivattua täydennystä päivän ohjelmaan, toteaa järjestelytoimikunnan puolesta Puijo Wolleyn toiminnanjohtaja Niina Pirskanen.

 

Osuuskauppa PeeÄssän myyntipäällikkö Viivi Sinkkonen odottaa yhteistyötapahtuman tuovan Tahkolle mielenkiintoisen lisätapahtuman kalenteriin.

- Yhteistyö uuden tapahtuman merkeissä rakennetaan Tahkolle Puijo Wolleyn ja Wänäri Cowboysin lisäksi monen paikallisen toimijan kanssa yhteistyössä, haluamme tarjota olosuhteet ja hotellin palvelut Snow Volleyn käyttöön huhtikuun alussa. Tavoitteena on tehdä tästä jokavuotinen tapahtuma lentopalloväelle ja meillä on siihen kyllä erinomaiset mahdollisuudet. Tehdään tästä hauska pelikauden päätöstapahtuma lumella, Sinkkonen lupaa.

 

Tiedustelut

Puijo Wolley Juniorit Niina Pirskanen 050-3066889

Wänäri Cowboys Salla Asikainen 044-9887885

Osuuskauppa PeeÄssä Viivi Sinkkonen 358447197 304

 

Lisätietoja www.puijowolley.fi/snow-volley