Kotivoittojen sarja jatkuu, nyt vuorossa PuWon naiset kakkonen.

9.10.2011

Leppävirran Viri ja Puijo Wolleyn kohtasivat tänään Neulamäen koululla naisten kakkossarjan ottelussa. Emännät vei tasaisen pelin erin 3-1.

Mukava määrä katsojia oli saapunut seuraamaan PuWo2 kotiavausta. Ensi kerralla pitää katsomoa avata toisen lohkon verran, sen verran mukavalta peli näytti että odotettavissa on enemmänkin yleisöä. Katsomossa oli myös harvinaisen paljon kansainvälistä  tunnelmaa, enemmän siellä muuta kuin savoa puhuttiin. Tervetuloa myös jatkossa!

PuWo:n kokemus oli tällä kertaa ratkaiseva, tuoden voiton 3-1. Ensimmäinen erä mentiin tunnustellen tasatahtia ja erä PuWo:lle 26-24. Toisessa erässä emäntien vastaanottoa horjutti Virin pahat leija-aloitukset ja kun ykköstä ei saatu passarille, eivät hyvän pelin pelanneet keskarit Anne Töyry ja Tiina Rauma päässeet hyökkäämään. Toinen erä Virille 23-25. Kolmas ja neljäs erä selvemmin PuWo:lle lukemin 25-16 ja 25-17.

PuWo2 kakkossarjan pelit jatkuvat ensiviikon lauantaina 15.10 kotipelillä Jynkän koululla klo 17.00. Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan.

Tutustu joukkueen sivuihin täältä.