Puijo Wolleyssa vauhdikas juniorilentissyksy

11.10.2011

Puijo Wolleyn juniorilentopallotoiminta on käynnistynyt vauhdikkaasti uuteen kauteen. Syksyn koulukäyntikampanja ja hyvä seuratoiminta on tuonut monta uutta innokasta junioria seuratoimintaan mukaan. Jopa valtakunnallisesti kaivattu lentopallopoikien määrä on saatu hienoon kasvuun. Uudet ja jatkavat junioripelaajat ovat Puijo Wolleyssa osaavissa käsissä, kun joukkueiden valmennusvastuussa on osaavaa ja kokenutta kaartia.

Puijo Wolleyn lentopallo-opissa on koulukäynneillä ollut alku syksystä jo reilut 600 ala-asteiden lasta. Koulukäynnit ovat toteuttaneet Puijo Wolleyn pelaajat ja valmentajat yhteistyössä Suomen Lentopalloliiton ja Liiga Sammon kanssa.  Monesti lentopallo koetaan haastavana lajina opettaa ja oppia, mutta koulukäynnillä tehdyt lentopallon temppu- ja taitoharjoitteet yhdistettynä tekniikkaharjoitteisiin ja kisailuun innostaa niin koululaisia kuin opettajiakin. Palaute kouluilla on ollut hyvin myönteistä.

Lentopalloliiton valtakunnallinen koululentopallokampanja tavoittelee myös lajiharjoittelun kehittämistä ja tunnettuutta koulujen liikuntatunneilla. Koululentis-kampanjaan osallistujamäärä on tänä vuonna ennätyssuuri, liki 50 000 oppilasta. ”Kaksi koppia ja yli”-säännöt ja hyvä materiaali ovat tukena Koululentis-viikon toteutuksessa 31.10.-4.11.

Puijo Wolley jatkaa koulukäyntiprojektia koko syyslukukauden, joten vielä uusia kouluja ehtii mukaan.

Tietoa seurasta, joukkueista ja tapahtumista www.puijowolley.fi

Tiedustelut: Puijo Wolley Juniorit ry Niina Pirskanen 050-3066889