Puijo Wolleyn Milla Väänänen ja Krista Mehtonen valittu U 18-tyttöjen maajoukkueen haastajaleirille

18.10.2011

Vas. ylärivi. Emilia Joensalo ja Milla Väänänen. Alarivi vas. Krista Mehtonen ja Niina Ylönen.

Puijo Wolleyn Naisten pelaajat Milla Väänänen ja Krista Mehtonen valittu tyttöjen U 18 lentopallomaajoukkueen haastajaleirille.

 Haastajaleirille valitut pääsevät antamaan tämän hetken näyttöjä ja osaamistaan 24.-25.10. Varalassa Tampereella. Leirillä onnistujat pääsevät seuraavalle maajoukkueen leirille. Aiemmin Puijo Wolleyn naisista U 18-maajoukkueeseen valittiin jo Niina Ylönen ja Emilia Joensalo.

Puijo Wolleyn Naisten valmentaja Jussi Hämäläinen näkee Väänäsen ja Mehtosen haastajaleirille valinnan vahvistavan myönteisiä ennusteita joukkueen tulevaisuudesta.
- Nämä valinnat kuvastaa Puijo Wolleyn joukkueen tulevaisuuden potentiaalia. On erinomaista, että joukkueestamme on jo neljä pelaajaa nuorten maajoukkueessa tai sen oveen kolkuttamassa, sanoo Hämäläinen tyytyväisenä.

Puijo Wolleyn naisten pelit lentopallon 1-sarjassa jatkuu ensi sunnuntaina 23.10. kotona, kun vastaan saapuu Laihian Luja. Puijo Wolley on sarjataulukossa 2 pistettä Laihian edellä, joten pelin pisteet ovat tärkeät.
- Nämä pelit ovat jopa ”4 pisteen pelejä”, kun taistellaan paikasta alkusarjan kolmen kärkeen ja ylempään jatkosarjaan, Hämäläinen toteaa Laihian pelin asetelmista.

Lentopallon naisten 1-sarja: Puijo Wolley-Laihian Luja sunnuntaina 23.10.2011 klo 17.00 Pohjantien koululla.