Puijon Naisille kotitappio Varala Teamistä

30.1.2012

Varalan nuorimaajoukkue kävi hakemassa sunnuntasina 1-3 (24-26,23-25,26-24,23-25) vierasvoiton Pohjantieltä

Kotivoittoa ei nähty tammikuussa ylemmässä jatkosarjassa. Sunnuntaina oli pullatkin pöytään katettuna, mutta ei ollut kotijoukkueella nälkä. Vieraat vei pullat hieman väkinäisen esityksen jälkeen.

Kuten eränumerot osoittavat niin näennäisen tasaisesti mentiin. Totuus oli kuitenkin, että Varala vei ekaa ja neljättä erää.Molemmissa erissä jaksettiin kuitenkin uskoa loppuun asti ja vaihdosta Niina, Saara ja Krista toi mukavasti lisää vauhtia. Erät kuitenkin lopahtivat rinnalle pääsyyn ja Varala kurotti maaliin turvan mitalla.

Toinen ja kolmas erä olivat meidän hallintaa. Toinen erä kämmitiin ja kolmaskin oli lähellä. Molempien pelaaminen oli väsyneen oloista ja lieneekö sitten treeniviikko verottanut terävyyden, koska peli oli molemmille viikonlopun ainoa.

Rike ja keskarit pystyivät puhkomaan Varalan torjuntaa kohtuullisesti. Syötöllä saatiin Varalan vastaanottoa rikki, mutta torjunta/puolustus ei tuottanut tulosta. Varala puolustii ja torjui paremmin ja kuittasi näin voiton. Emppu oli hyvä liberona ja Rike kuittasi Savon Sanomien parhaan pelaajan palkinnon kuten Myös Intron nälkäisimmän pelaajan ruokakortin.

Sunnuntai kotipelinä on meille syksyyn nähden poikkeus ja treenien ja vireystilan virittäminen huippuunsa on valmentajan kannalta uusi. Kaksi kotipeliä on mennyt opetteluksi. Kahden viikon päästä on kotona vastassa Wovo. Kovaa saadaan pelata, jotta kotivoitto saadaan.

Susilaumaa odotellessa.