Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Ella Riekkiselle jatkosopimus ja Pihla Pohjola siirtyy JyväsLentikseksestä Puijo Wolleyhin

19.7.2018

Ella Riekkinen
Pihla Pohjola

Puijo Wolleyssa viime kaudella pelannut passari Ella Riekkinen jatkaa PuWon naisten 1-sarjajoukkueessa tulevalla kaudella. Keskitorjuja Pihla Pohjola puolestaan siirtyy Kuopioon Jyväskylästä.

Passari Ella Riekkinen(s. 1988) on tehnyt jatkosopimuksen Puijo Wolleyn Naisten 1-sarjajoukkueeseen. Riekkisellä on pitkä peliura taustalla liigaa myöten ja kuului viime kaudella joukkueen kantaviin voimiin. Kevätkaudella vaivanneet polvivaivat ovat paranemassa hyvää vauhtia ja pelinrakentajan ura jatkuu myös ensi kaudella PuWon riveissä. Uutta pelaajamateriaalia edustaa puolestaan JyväsLentiksestä seuraan siirtyvä keskipelaaja Pihla Pohjola(s. 1997).


Puijo Wolleyn päävalmentaja Elina Salomäellä on hyvin positiiviset odotukset kaksikon ensi kaudesta. Kokeneen passarin jatkopäätös on hieno uutinen Salomäelle.
- Ella on todella suuri palanen tätä jengiä, niin pelaajana kuin kapteenina ja persoonana. Ella pelasi hyvän kauden, mutta kauden lopussa polvivaivat hankaloittivat pelaamista. Uskon, että Ellalle jäi paljon nälkää viime kaudesta ja innolla seuraan miten se näkyy ensi kaudella peliotteissa. Ellan kanssa on mahtava tehdä töitä, joten olen luonnollisesti todella onnellinen Ellan jatkosopimuksesta, Salomäki toteaa Riekkisen jatkopestistä.

Viime kauden liigakarsintojen ja loukkaantumisen jälkeen Ella Riekkisellä oli ”takki tyhjä” liiganousun jäätyä lopulta haaveeksi. Keskustelut Salomäen kanssa kuitenkin sai hänet motivoitumaan tulevasta kaudesta.
- Parantelen parhaillaan viime kauden loukkaantumisia. ”Ellin” soiteltua aloin kuitenkin pohtimaan, josko sitä sittenkin vielä lähtisi mukaan ”one more year”-periaatteella, ja tämä päätös jatkosta toi lisäpuhtia kuntouttamiseen. Joukkue on nuorentunut viime kaudesta ja mielenkiinnolla odotan, että pääsen tutustumaan uusiin pelaajiin. Ensi vuoden sarjajärjestelmämuutos on myös mielenkiintoinen ja tuo lisäpanosta heti kauden ensimmäisestä pelistä alkaen, Riekkinen summaa asetelmista.

 

Kuopio tarjoaa nuorille pelaajille hienon mahdollisuuden opiskella ja pelata, ja sen yhdistelmän myötä Pihla Pohjola siirtyy nyt Jyväskylän 1-sarjajoukkueesta Puijo Wolleyhin.

- Pihla kävi akatemian aamutreeneissä muutamia kertoja viime kaudella ja tiesin heti, että haluan hänet meidän jengiin. Pihla on todella lahjakas tyttö, erittäin urheilullinen ja oppii nopeasti uusia asioita. On mahtavaa aloittaa hänen kanssa työt täysipainoisesti ja nähdä miten paljon saadaan aikaan, Salomäki kertoo Pihla Pohjolan siirrosta.

- Mahtavaa päästä aloittamaan uutta kautta Puijon riveissä. Itselle oman haasteen luo opiskelukuvioiden ja pelaamisen yhdistäminen, mutta olen tosi motivoitunut kehittymään. Odotan kovia treenejä ja hyvää henkeä koko joukkueelta, tuumii Pohjola tulevasta kaudesta.

 

#taistelevatsiskotytöt #keltamustasydän #meidänmatka