Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Puijo Wolleyn pelaajauutisia: Sopimus Miila Puruskaiselle naisten edustukseen

27.8.2018

Miila Puuruskainen

Puijo Wolleyssa juniorivuosinakin pelannut Miila Puruskainen(30v.) teki paluun naisten joukkueeseen viime kauden kesken ja jatkaa tulevalla kaudella ykkösen kokoonpanossa.

Keskitorjujan ja hakkurin tontilla pelannut Puruskainen saa Puijo Wolleyn Naisten päävalmentaja Elina Salomäeltä kiitosta hyvistä peliesityksistä ja Salomäki on hyvillään jatkosopimuksen syntymisestä.

- Miila hyppäsi jengin mukaan kesken kauden ja onnistui siinä hienosti, vaikka lajista olikin joutunut pitämään hetken taukoa. Miila on todellinen ”pelipelaaja”, joka syttyy tiukoissa tilanteissa. Tämä varmasti jäi monellakin mieleen viime kauden peleistä. Hän on todellinen urheilija, valloittava persoona ja oppii innolla lisää lajista koko ajan. Miila on todella hyvä torjuja, mikä oli meille todella tärkeää, ja muutkin osa-alueet paranivat koko kevään ajan. On ollut hienoa katsoa Miilan kehitystä. Näistä syistä oli heti selvää, että haluan hänen jatkavan jengissä. Hänellä on todella paljon annettavaa joukkueelle niin pelillisesti kuin ihmisenä. Olen todella onnellinen, että löytyi keino yhdistää urheilu ja Miilan vaativa työ, ja saatiin pitää hänet jengissä, toteaa Salomäki tyytyväisenä.

Miila Puruskainen nautti pelaamisesta kevätkauden tärkeissä vaiheissa ja joukkuepelaajan asenne näkyy myös tulevaan kauteen suuntaavissa ajatuksissa.

- Viime kevään aikana sain pitkästä aikaa kokea jälleen sen, miltä voittaminen tuntuu ja miten hienoa on kokea asioita yhdessä joukkueena. Pitkän miettimisen jälkeen olen onnellinen voidessani jatkaa Puijossa. Uudessa joukkueessamme on sopivassa suhteessa nuoruuttaa ja kokemusta. Uskon, että kauden aikana hitsaudumme hyvin yhteen. Oma tavoitteeni on nauttia treenaamisesta ja pelaamisesta. Haluan omalla panoksellani auttaa joukkuetta saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen, Puruskainen kertoo.