Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Puijo Wolleyn Naisten kotipelikausi käyntiin tuplapeleillä

20.9.2018

Elina Salomäki
Hanna Anttila

Puijo Wolleyn Naiset avaavat pelikauden kotisalissa tuplapeleillä 22.-23.9.2018. Lauantaina vastaan saapuu sarjanousija KoLe-57 ja sunnuntaina Juju Joensuusta. PuWo saa viikonlopuksi tutun passarin avuksi - tervetuloa "Pirkko" kehiin!

Puijo Wolleyn Naisten kausi käynnistyi voitokkaasti viikko sitten vieraspelillä Jyväskylässä ja tulevana viikonloppuna lauantaina 22.9. on vuorossa kotipeliavaus Pohjantien koululla, kun vastustajaksi saapuu sarjanousija Kouvolan Lentopallo-57. 

Puijo Wolleyn päävalmentaja Elina Salomäki kävi sparraamassa KoLea kevään finaaleissa ja odottaa mielenkiintoista avauspeliä, kun joukkueen riveissä pelaa vielä oma siskokin.

- Sain kunnian olla KoLen mukana viimeisessä 2-sarjan finaalissa keväällä, kun KoLe nappasi voiton Somerosta ja nousi 1-sarjaan. Siitä lähtien on tätä kohtaamista odotettu innolla! Ja mikäs sen parempaa kuin saada oma sisko myös verkon toiselle puolelle. Kouvola saa pelata haastajan roolissa ykkösessä ja varmasti taistelevat hyvällä menolla, koska joukkueesta löytyy myös hyviä syöttäjiä. Heidän kokoonpano on jokseenkin yllätys, joten mielenkiintoista nähdä millainen peli tulee. Fiilistä ei varmasti tule puuttumaan, ennakoi Salomäki avausottelusta. 

Sunnuntaina 23.9. Pohjantielle saapuu tuttu vastus – Juju Joensuusta.

- Jujulla on runko pysynyt pitkälti samana jo useamman vuoden, joten heidän yhteispeli on varmasti montaa joukkuetta edellä. Vahvistuksena heillä on tällä kaudella hakkuri Ukrainasta, joka esitteli hyviä lyönti- ja syöttötaitojaan jo Syysturnauksessa. Jujulla on selvästi tavoitteet tällä kaudella korkealla, joten kova peli tulossa, Salomäki arvioi. 

Kauden alussa Puijo Wolleyn pelaajattaret ovat venyneet uusiin pelirooleihin ja päävalmentaja on iloinen saadessaan tulevana viikonloppuna kokoonpanoon avuksi myös tutun ja kokeneen passarin, Hanna Anttilan.

- Viime viikonloppu oli todella haastava, koska 3 pelaajaa oli Varnassa kannustamassa Suomen miehiä ja osa puuttui kokoonpanosta terveydentilan takia. Lounatuuli pelasi uutta paikkaa passarina ja ylitti itsensä, kun haimme voiton Jyväskylästä, kuten myös kaikki muutkin tytöt. Nyt olemme saaneet lisää vaihtoehtoja hankkimalla apuun ”vanhan” kunnon taistelijan Hanna ”Pirkko” Anttilan. Pirkon taistelutahdosta kertoo paljon se, että esikoinen on syntynyt vasta 4 kk sitten ja jo nyt on lupautunut tulemaan apuihin. Kokoonpano taitaa omiltakin osin olla yllätys melkein viimeiseen hetkeen saakka, mutta kuten viime viikonloppuna jo osoitettiin, keltamusta sydän ei luovuta koskaan, Salomäki muistuttaa luottavaisena.

 

Naisten 1-sarja
Pohjantien koulu


Lauantai 22.9. klo 17
Puijo Wolley - KoLe-57
Otteluisäntä KYLPYLÄHOTELLI RAUHALAHTI


Sunnuntai 23.9. klo 16
Puijo Wolley - Juju Joensuu
Otteluisäntä FRESSI

 

#taistelevatsiskotytöt #keltamustasydän #meidänmatka