Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Passari Linda Salo täydentää Puijo Wolleyn Naisten kokoonpanoa

28.9.2018

Puijo Wolleyn Naisten 1-sarjajoukkue täydentyy tulevana viikonloppuna 22-vuotiaan Linda Salon liittyessä kokoonpanoon. 165 cm pitkä Hongiston Tarmon kasvatti on pelannut urallaan Jyväskylässä, Ylöjärvellä, Nurmossa, Helsingissä ja Vihdissä.

 

Juniori-ikäluokissa mitaleille pelannut Salo löydettiin Puijo Wolleyhin tovi sitten, mutta kisareissu lentopallon MM-kisoihin piti JyväsLentiksestä siirtyvän pelaajattaren vielä ensimmäiset sarjaottelut sivussa.

Päävalmentaja Elina Salomäki kehuu passari Salon taistelijan asennetta kentällä ja hyvää kommunikointia.
- On hienoa, että löysimme Lindan kaltaisen pelaajan Ella Riekkisen kanssa pyörittämään peliä. Harjoituksissa on tärkeää saada hyvä passari molemmille puolille ja tervetullutta kilpailua myös pelipaikasta. Näiden passareiden kanssa tämä onnistuu. Linda pystyy ottamaan infoa ja opetusta vastaan, joten mielenkiinnolla seuraan hänen kehitystä kauden edetessä, Salomäki toteaa.

Puijo Wolley kohtaa tänä sunnuntaina vieraskentällä Kuortaneen Urheiluopiston ja Salo on mukana heti joukkueen kokoonpanossa.
- Yhteisiä harjoituksia on joukkueen kanssa, mutta parasta oppia on päästä pelaamaan yhdessä. Linda on mukana kokoonpanossa sunnuntaina Kuortanetta vastaan. Nyt saadaan pelaajat pikkuhiljaa omille paikoilleen ja päästään keskittymään joukkueen kehitykseen kunnolla. Linda on tärkeä osa sitä ja Ella pääsee myös tositoimiin piakkoin, kertoo Salomäki joukkueen passaritilanteesta.

 

#taistelevatsiskotytöt #keltamustasydän #meidänmatka