Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Terveystalo jatkaa Puijo Wolleyn yhteistyökumppanina

2.10.2018

Hanna Salomäki

Puijo Wolley Juniorit ry ja Terveystalo on tehnyt 3 vuotisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimuksen myötä koko seuralla on Terveystalon osaavat ammattilaiset tukena ja vamman sattuessa tilanteisiin rakennettu hoitopolku 24/7-periaatteella apuna. Sopimuksen myötä Terveystalo on Puijo Wolleyn Naisten 1-sarjajoukkueen yksi pääyhteistyökumppaneista. Joukkue tavoittelee liiganousua ja terveydenhoidon ammattilaisten tuki kauden aikana on ensiarvioisen tärkeää taustalla.

Terveystalon noin 180 toimipaikkaa ympäri Suomen tuo niin edustusjoukkueelle, kuin turnauksissa kiertäville juniorijoukkueille, hyvän verkoston nopeaan hoitoon pääsemiselle. Haaverin sattuessa osaavaan hoitoon ohjautuminen nopeuttaa paranemista takaisin pelikentälle, mikä on ensiarvoisen tärkeää niin liigapaikkaa tavoittelevalle pelurille kuin pienelle sormilyönnin opettelijalle.

Terveystalo Sportin asiakkuuspäällikkö Mika Kivinen on mielissään uudesta jatkosopimuksesta Puijo Wolleyn kanssa.

-Takanamme on pitkäaikainen yhteistyö vuodesta 2010 lähtien. Vuosien varrella yhteinen tekeminen on tiivistynyt ja kehittynyt erittäin tärkeäksi, viimeisimpänä osoituksena tämän kesän Power Cup tapahtuman kumppanuus ensiavun- ja lääkintähuollon puolella. Meille Terveystalossa jäi tapahtumasta erittäin positiivinen kuva ja oli hienoa olla mukana isossa massatapahtumassa, jonka seura oli hienosti organisoinut Kuopiossa. Tulevaisuudelta toivomme, että voimme edelleen yhdessä seuran kanssa kehittää yhteistyötä ja taistella paremman urheiluterveyden puolesta. Toivotamme tsemppiä kaikille joukkueille kauteen sekä viesti Naisten 1-sarjan joukkueelle, että pyrimme omalta osaltamme Terveystalossa tekemään kaikkemme, jotta näemme teidät ensi kaudella Liigassa, toteaa Kivinen. 

Puijo Wolleyn toiminnanjohtaja Niina Pirskanen on hyvillään jatkosopimuksesta, mikä on tärkeänä osana seuran toimintaa niin pääsarjanousua hakeville naisille kuin koko seuran jäsenille.

- Hienoa, että pitkä yhteistyö saa jatkoa Terveystalon kanssa. Viime kesän Power Cup Kuopiossa oli upea yhteistyötapahtuma myös Terveystalon kanssa ja saamme varmasti hyvässä vuorovaikutuksessa monipuolista sisältöä ja näkyvyyttä kumppanuudelle myös tulevaisuudessa. Seuran valmennuksessa vammojen ennaltaehkäisyä huomioidaan aina enemmän, mutta näin isossa seurassa ei haavereitta selvitä sadoista treeni- ja pelitapahtumista, ja tuolloin Hoitopolku on ensiarvoisen tärkeä tuki jäsenistöllemme, Pirskanen toteaa.

 

www.terveystalo.com
www.puijowolley.fi