Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Lauantaina naisten 1-sarja jatkuu LP Viestin Akatemiajoukkuetta vastaan

4.10.2018

Puijo Wolleyn Naisten pelikausi jatkuu lauantaina 6.10. kotisalissa klo 17 kun Pohjantielle saapuu LP Viestin Akatemiajoukkue Salosta. Puijo Wolley on saanut pelaajistoon passaritäydennystä ja joukkue on hyvässä valmiudessa tulevaan peliin sarjajohtajaa vastaan.

 

Puijo Wolleyn päävalmentaja Elina Salomäki arvioi alkusarjan pohjalta LP Viestin kanssa on luvassa tiukka taistelu pisteistä.

- Salo on aloittanut kauden hienosti pelkillä voitoilla ja on sarjan kärjessä. Porukassa on mukana tyttöjä, jotka ovat nuoria, mutta ovat saaneet paljon kokemusta liigajoukkueen mukana treenaamisesta ja ovat päässeet myös liigakentille. Sarjan alussa heidän hakkuri Saana Lindgren on tehnyt huikean määrän pisteitä jo tähän väliin ja passari Veda Mansikkaviita pyörittää peliä hienosti passarin paikalla. Myös keskeltä ja laidasta löytyy kovan luokan pelureita, jotka ovat pelanneet liigassa Viestissä. Salon joukkue on todella taitava ja taistelee kovalla asenteella, joten yhtäkään pistettä ei ole tulossa ilmaiseksi, Salomäki ennakoi.

Lentopallon naisten 1-sarja
Pohjantien koulu
Lauantai 6.10.2018 klo 17
Puijo Wolley – LP Viesti Akatemia
Otteluisäntä: Element Studio

 

#taistelevatsiskotytöt #keltamustasydän #meidänmatka