Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

LP-Vampula haastaa sunnuntaina Puijo Wolleyn Naiset

8.11.2018

Ella Autere
Anna Kaisa Kerminen

Sunnuntaina 11.11. juhlitaan isänpäivää ja pelataan naisten 1-sarjaa Pohjantien koululla klo 16 alkaen. Puijo Wolleyn vastustajaksi saapuu tuolloin LP-Vampula.

Kotipeliviikonloput peräkkäin mahdollistavat joukkueelle hyvän harjoittelujakson ja toisaalta kotiyleisön edessä pelaaminen maistuu. Päävalmentaja Elina Salomäellä on positiivinen haaste valitessaan pelinaisia kentälle.

-Toisena viikonloppuna peräkkäin päästään kotiyleisön eteen ja saadaan myös treenata rauhassa tämäkin viikko ilman reissailua. Viime sunnuntaina kotiyleisö auttoi meitä saamaan kunnon taisteluhengen päälle ja toivon, että jatketaan siitä, mihin silloin jäätiin. Viime pelissä oli todella pitkiä palloralleja ja peli oli viihdyttävää. Joukkueessa oli monia onnistujia ja se on saanut aikaan positiivisen ongelman valmentajalle, eli täytyy pähkäillä ihan tosissaan, ketä kuusikossa on. Tärkeää on kuitenkin jakaa vastuuta, se auttaa pelaajien yksilöllisessä kehityksessä ja valmistaa joukkuetta kevättä varten, toteaa Salomäki.

Isänpäiväpelin vastustaja LP-Vampula on ennakkoasetelmissa tiukka vastus, toisaalta Puijo Wolleyn taktiikka on selvä kotivoiton tavoitteluun.

- LP-Vampulan joukkueesta moni on saanut vastuuta myös heidän liigajoukkueessa, joten he ovat kova vastus. Syöttöpeli on tärkeässä roolissa jälleen ja sitä kautta torjuna-puolustus-peli. Ella Autere torjui hienosti viime pelissä ja laituritkin ovat kehittyneet sillä osa-alueella koko ajan. Se mahdollistaa meidän kovien keskareiden onnistumisen myös. Anna Kaisa Kerminen on näyttänyt puolustamisen mallia ja se asenne alkaa tarttumaan muihinkin, Salomäki arvioi.

 

Lentopallon naisten 1-sarja

Pohjantien koulu

Sunnuntai 11.11. klo 16

Puijo Wolley – LP-Vampula

Otteluisäntä: Kuopion Energia

 

Linkki  Lentopallon naisten 1-sarjan otteluohjelma ja tulokset