Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Puijo Wolleyn Naisten pelit jatkuvat kotisalissa sunnuntaina 2.12.

29.11.2018

Puijo Wolleyn Naiset palaavat vieraspeliviikkojen jälkeen kotiareenalle Pohjantien koululle sunnuntaina 2.12. klo 16 kun vastustajaksi saapuu joukkue Helsingistä Naarasleijonat/Helsinki Volley.

Puijo Wolleyn päävalmentaja Elina Salomäki odottaa kotiyleisön sytyttävän joukkueensa jälleen taistelemaan tärkeistä sarjapisteistä Pohjantiellä.

- Viime viikonloppu oli meille erittäin opettavainen monella eri tavalla, joten uskon näkeväni nälkäisen ja taistelevan joukkueen sunnuntaina kun taas päästään rakkaan kotiyleisön eteen. Helsingillä on todella laaja rosteri, joista useampi pelaaja on tällä kaudella ollut liigajoukkueiden käytössä, joten on selvää, että meidän hiukan ”siipirikon” jengin pelissä korostuu nimenomaan taisteluasenne ja joukkuepeli. Jos me pelaamme hyvin yhdessä, uskomme itseemme ja olemme valmiita tekemään mitä vain joukkueen eteen, olen varma, että pystymme haastamaan kaikki joukkueet ja ottamaan voiton. Sarja on todella tasainen ja tärkeitä pisteitä on jaossa. On siis sanomattakin selvää, että kotiyleisön tuki on äärettömän tärkeää!

 

Lentopallon naisten 1-sarja
Pohjantien koulu
Sunnuntai 2.12. klo 16  
Puijo Wolley - NALE/HEL Volley

Otteluisäntä: Palvelualan Opisto Kuopio

 

Otteluohjelma ja tulokset Naiset 1-sarja