Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Puijo Wolleyn Naiset kohtaa sunnuntaina kotiareenalla Raision Urheilijat

17.1.2019

Raeann Greisen

Naisten 1-sarja jatkuu kotipelien merkeissä sunnuntaina 20.1.2019 klo 16 Pohjantien koululla. Raision Urheilijat saapuvat tuolloin Kuopioon ja jännittäväksi muotoutuneessa runkosarjassa taistellaan taas tärkeistä pisteistä.

Puijo Wolleyn aloitti viime viikonloppuna kevätkauden tuplapeleillä, joihin joukkueen uusi pelaaja Raeann Greisen saapui käytännössä suoraan kentälle. Päävalmentaja Elina Salomäellä on ollut selkeät suunnitelmat joukkueen valmistautumisessa tulevaan peliin.

- Viime viikonloppuna pelattiin 10 erää, mikä oli aika paljon heti pelitauon jälkeen. Molemmissa peleissä oli armotonta taistelua ja paljon hienoa asioita, etenkin Raeannin mukaantulo niin vahvasti, vaikka treenejä oli alla vain yhdet. Pari päivää on ollut tärkeää palautella, mutta keskittyminen on nyt suunnattu sunnuntain peliin. Tärkeää on varsinkin vastaanotossa saada yhteisiä treenejä alle, kun tulee uusi pelaaja. Sen lisäksi Raeann on joutunut opettelemaan uuden pallon käsittelyä, sillä USA:ssa ei pelata Mikasalla, Salomäki kertoo.

Marraskuinen vieraspeli Raisiossa jätti Puijo Wolleylle syttyjä uuteen kohtaamiseen ja Salomäki ennakoi tiukkaa taistelua pisteistä myös sunnuntaina.

- Raision vieraspelistä jäi syyskaudelta paljon hampaankoloon. Emme pystyneet heidän kentällään parhaimpaan, joten kovasti on tahtoa tasata tilit. RaisU puolustaa hyvin ja heidän taistelunsa on armotonta. Viime viikonloppuna kotiyleisö näki pitkiä palloralleja ja sama meno jatkuu varmasti edelleen. 1-sarja on todella tasainen tällä kaudella, joten pisteitä ei tule todellakaan helposti ja ne ovat kaikki äärimmäisen tärkeitä. Hienoa, että pääsemme heti uudestaan kotiyleisön eteen! Lauantain niukka tappio kotiyleisön edessä harmittaa edelleen, joten kovasti haluamme antaa heille voiton, toteaa Salomäki.

 

Lentopallon naisten 1-sarja
Pohjantien koulu
Sunnuntai 20.1.2019 klo 16
Puijo Wolley – Raision Urheilijat
Otteluisäntänä OP Pohjois-Savo

 

#taistelevatsiskotytöt #keltamustasydän #meidänmatka

 

 

Tervetuloa kannustamaan Puijo Wolleyn Naiset kotivoittoon!