Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Puijo Wolley vs. Karelian Hurmos sunnuntaina Pohjantiellä

24.1.2019

Puijo Wolleyn naisten runkosarjapelit jatkuvat kotiareenalla tulevana sunnuntaina 27.1. klo 16 kun Karelian Hurmos Joensuusta saapuu Pohjantielle. Joensuulaisjoukkueita vastaan käydään ennakkoasetelmien perusteella jälleen ns. paikalliskamppailuhengessä jännittävää taistelua pisteistä.

Puijo Wolleyn päävalmentaja Elina Salomäki odottaa sunnuntain peliin tulevan lisää väriä Puijo Wolleysta siirtyneiden pelaajien tullessa Hurmoksen riveissä verkon toiselle puolen.

- Hurmosta vastaan pelatessa ei varmasti tule fiilistä puuttumaan. Verkon toisella puolella on rakkaat viime kauden puijolaiset Anniina Kastarinen ja Milja Hytönen. ”Kasta” on tunnettu kovista tuuletuksista ja on pelannut hienoja pelejä viime aikoina, joten on mielenkiintoista nähdä miten meidän keskitorjujamme vastaavat. Ella ”Aune” Autere on ollut varsinainen muuri torjunnassa ja Elina ”Hessu” Heiskanen on aina vaarallinen konkari, toteaa Salomäki. 

Lentopallon naisten 1-sarjassa on meneillään ensimmäinen kausi valtakunnallisena sarjana. Pistetilanne välierävaiheiden lähestyessä lisää panosta runkosarjan viimeisiin peleihin.

- Lisää panosta peliin tuo pisteiden tärkeys. Jokainen tarvitsee pisteitä todella paljon, koska sarja on niin tasainen. Hurmokselle ovat pisteet ehkä astetta tärkeämmät vielä, koska ovat kolmen muun joukkueen kanssa tasaisessa tilanteessa viimeistä play off-paikkaa ajatellen. Taistelusta tulee siis armoton, Salomäki ennakoi.

 

Lentopallon naisten 1-sarja
Pohjantien koulu
Sunnuntai 27.1.2019 klo 16
Puijo Wolley – Karelian Hurmos
Otteluisäntänä Savon Sanomat

#taistelevatsiskotytöt #keltamustasydän #meidänmatka

Tervetuloa kannustamaan Puijo Wolleyn Naiset kotivoittoon!

 

Lentopallon Naisten 1-sarjan tilanne ja tulokset