Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Oulun Kisko mittaa Puijo Wolleyn kevätkunnon Pohjantien salissa sunnuntaina

31.1.2019

Puijo Wolleyn naisten runkosarja on edennyt toiseksi viimeiseen kotipeliin. Sunnuntaina 3.2. Puijo Wolleyn vastustajaksi saapuu Oulun Kisko. Peli alkaa klo 16. Valtakunnallisen sarjan pistetilanne säilyy loppuun saakka mielenkiintoisena, joten jokaisella pisteellä on merkitystä.

Puijo Wolleyn Naisten päävalmentaja Elina Salomäen mukaan joukkue on kaivannut Kiskon kaltaista tiukkaa vastustajaa tähän vaiheeseen kautta.
- Sunnuntaina vastassa nimeään vaihtanut, mutta yhtä rakas vastustaja Oulu, eli viime kauden finaalin vastustaja. Oulun kanssa pelit ovat aina kovaa vääntöä ja sellainen peli tuleekin meille tarpeeseen. Oulu on kärkipään joukkue ja tulee olemaan hyvä tason mittari meille tähän väliin, Salomäki toteaa.

 

Puijo Wolleyn peli on kehittynyt toivotulla tavalla kohti kevään ratkaisupelejä Greisenin myötä. Kiskon pelaajattarista Salomäki nostaa esille muutamia ennakkoarvioissa.
- Oma peli on mennyt eteenpäin koko ajan ja Raeann on nostanut joukkueen tasoa ja itse ollut pelien ehdoton ykkönen. Tärkeää on nyt saada parin vähän selkeämmän voiton jälkeen taas tiukka peli, niin näemme missä mennään joukkueena kevättä ajatellen. Oulu pelaa aina hienosti joukkueena Miia ”Mummo” Määtän johdolla ja passari Tiia Pohjonen on jo pitkään ollut heidän kovimpia pelureita. Eevi Ylä-Viteli on liigatason yleispelaaja, joka tehnyt paljon pisteitä viime peleissä. Uusina pelaajina tällä kaudella ovat nuorempi Määttä, joka on loistanut koko kauden hakkurin tontilla sekä entinen liigapeluri Annika Kivioja, joka on todella hyvä keskitorjuja, Salomäki arvioi.

 

Puijo Wolleyn joukkueelle kotisalissa yleisön kannustus tuo aina lisää potkua. Salomäki toivookin jälleen tuttua vahvistusta Kiskon kaatamiseen.
- Sunnuntain peli on siis varmasti korkeatasoinen ja viihdyttävä. Innolla tätä peliä on odotettukin! Oulussa on aina todella vaikea pelata, joten toivon, että saadaan meidänkin kotisalista heille haastava paikka yleisön avustuksella, Salomäki tuumaa.


Lentopallon naisten 1-sarja
Pohjantien koulu
Sunnuntai 3.2.2019 klo 16
Puijo Wolley – Oulun Kisko

Otteluisäntänä Hurja Solutions Oy

#taistelevatsiskotytöt #keltamustasydän #meidänmatka