Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Kapteenien kynästä vol 2

8.4.2019

Puijo Wolleyn Naiset kävivät pelaamassa 2. liigakarsintasarjan ottelunsa Rovaniemellä 7.4. Kapteenisto Ella, Elina ja Miila jatkoivat blogiaan matkasta. Liigakarsintasarja huipentuu finaaleihin Kuopiossa 13.-14.4.!

Pelireissu pohjoiseen eli joukkueen kesken jänkhälle starttasi lauantaina hyvissä ajoin aamutreenien jälkeen. Lauantain aamutreeneistä mainittakoon junnujen harvinaislaatuinen voitto kaaoksessa. Saimme siis hyvät asetelmat sunnuntain peliaamun kaaokseen, sillä sennut ovat lähes koko kauden hallineet pelipäivän kaaosta (junnuilla on vain kolme pelipäivän kaaoksen voittoa). Matka pohjoiseen oli pitkä, mutta sujui rattoisasti ja linja-autossa oli tunnetusti tunnelmaa. Matkalla pääsimme kokemaan myös jännitysmomentteja, kun Tervolan jälkeen bussin vaihdelaatikko sanoi sopimuksen irti. Ammattitaitoinen ja kokenut kuljettajamme Reiska klaarasi tilanteen uskomattomalla varmuudella ja ajoimme loppumatkan (80 kilometriä) ilman kytkintä Lapin urheiluopistolle.

Pitkän matkan jälkeen joukkue palkitsi itsensä maittavalla illallisella, palauttavalla iltakävelyllä kauniissa auringonlaskussa sekä saunomalla superior -sviiteissä. Taisimme ennen saunaa ehtiä myös katselemaan muutaman erä Wovon ja Hurmoksen ottelua, jonka kotijoukkue vei nimiinsä 3-1. Kauden ensimmäisen voittonsa myötä Wovo tulisi varmasti olemaan vahvempi ja itsevarmempi myös meitä vastaan sunnuntaina.

Peliaamu alkoi monipuolisella aamiaisella, jonka jälkeen siirryttiin aamutreeneihin. Sennut palasivat kuskin paikalle kaaoksessa vieden voiton 6-4. Aamutreeneissä oli kaikin puolin hyvä meininki päällä. Ennen peliä tankattiin hyvää lounasta, levättiin ja 2/3 kapteeneista ehti nauttia myös maisemista jänkhällä.

Peliin lähdettiin hyvin valmistautuneena ja hyvällä energialla. Alku sujui tasaisissa merkeissä, kunnes Wovo repäisi itselleen 17-11 johdon. Nousimme tappioasemasta kuitenkin erävoittoon 25-27. Sen jälkeen pelistä ei olekaan paljoa kerrottavaa. Wovo pelasi monipuolista hyökkäyspeliä vähillä virheillä ja heidän torjuntansa oli myrkkyä meille. Peli meni ansaitusti vastustajalle 3-1. Ansku otti hienosti vastuuta kentällä ja kaivoi uskomattomia palloja ylös. Meidän hyökkäystehot jäivät kuitenkin harvinaisen alhaisiksi ja syöttöruudussa olimme pehmeitä. Ansku vei parhaan pelaajan palkinnon ja Hurjana hääri tasaisesti pelannut Silja. Rovaniemi tarjosi kauden viimeiselle vieraspelireissulle hienot olosuhteet, vaikka voitto jääkin saamatta. Meidän Rae päättikin jäädä nauttimaan Lapin maisemista ja bongaamaan poroja vielä yhdeksi päiväksi. Me muut jatkoimme Kuopioon ilman kytkintä.

Ensi viikonlopun peleihin jää paljon panosta 1-sarjan mestaruuden sekä liigapaikkojen suhteen. Nyt lepäämme pari päivää pallotreeneistä ja huollamme kroppaa. Keskiviikkona alkaa juonien punominen Hurmoksen ja Wovon kaatoa varten. Palaamme takaisin kotipyhättöömme Pohjantielle. Lauantaina kohtaamme Hurmoksen klo 17.00 ja sunnuntaina Wovon klo 16.00. Olemme päässeet kevään aikana nauttimaan mahtavasta kotiyleisön tuesta, joten toivottavasti saamme Pohjantien katsomot täyteen kauden huipennukseen.

Laphalaisin therveisin,
Hessu, Miila ja Ella

 #bongaaporo  #jänkhä  #reiskaonkingi