Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Valmennus valmiina kohti tulevaa Mestaruusliigakautta!

2.5.2020

Naisten letopallon Mestaruusliigajoukkueen valmentajat valmiina tositoimiin.

Jukka Lehtonen, Pasi Seppänen ja Johanna Lehtonen muodostavat kauden 2020-2021 valmennustrion!

Kauden 2020–2021 valmennustrio on selvillä! Päävalmentajana jatkaa Jukka Lehtonen, joka saa tulevalle kaudelle aisaparikseen Pasi Seppäsen. Fysiikkaharjoittelusta ja fysioterapiasta vastuun kantaa viime kauden tapaan Lehtosen perheen toinen osapuoli Johanna.

Jukka Lehtonen odottaa jo pääsyä tosi toimiin: "Hienoa lähteä tekemään töitä kohti tulevaa kautta. Meillä on valmennusosasto valmiina ja joukkue muutenkin jo paria palasta vaille kasassa. Kaikki pelaajat tuntuvat olevan hyvin motivoituneita ja niin on myös valmennus! Edellinen kausi antoi itselleni paljon arvokasta oppia ja koen hyvänä asiana sen, että parannettavaa on vielä reilusti. Pasin kanssa on tunnettu jo reilusti yli parikymmentä vuotta, joten valmennushommien tekeminen yhdessä on varmasti tuloksellista. Kiitos Herelle (Henrik Kosonen) vielä edellisestä kaudesta ja Pasin kanssa otetaan ilomielin tulevallakin kaudella apuja vastaan, mikäli Here työkiireiltään ehtii."  

Pasi Seppänen on monelle tuttu Maaningan Mahdin peräsimestä. 2012 vuodesta lähtien Mahdin vetäjänä toiminut Pasi valmensi Mahdin muutamassa kaudessa 1-sarjaan. 1-sarjan mestaruuksia ehti tulla vyölle pari kappaletta ja joukkue pelasi myös liigakarsinnoissa. Viime kauden Pasi piti huilia valmennushommista ja keskittyi työelämään. Vuoden valmennustauko riitti ja veri veti jälleen lentopallokentille, tällä kertaa naisten puolelle. Pasin mietteet tulevasta: "Innolla odotan tulevaa kautta ja energiaa riittää vuoden tauon jälkeen. Haluan hakea myös oppia ja uusia näkökulmia Jukalta ja Johannalta valmennukseen. Odotan joukkueelta hyvää treenimotivaatiota, sillä kovaa ja hyvin treenaamalla on odotettavissa myös hyvää tulosta." Kysyttäessä eroavaisuuksia miesten ja naisten lentopallon välillä, Pasi toteaa, että hän tulee valmentamaan lentopalloa, eikä koe isoja eroavaisuuksia. 

Johanna tulee vastaamaan pelaajien fysiikkapuolesta, joka on varsinkin tulevan kesän osalta isossa roolissa: "Koronatilanne aiheuttaa haasteita, kun kaikilla pelaajilla ei ole mahdollista päästä kuntosalille ja käytössä olevat harjoitteluvälineet ovat vaihtelevia. Lajiharjoittelua ei välttämättä päästä sisätiloihin toteuttamaan ennen syksyä, joten harjoittelua on tehtävä enemmän ulkona." Johannan mukaan ohjattua harjoittelua aloitetaan toteuttamaan yksilöllisesti jo ensi viikolla. "Monen kanssa aloitetaan videoiden ja videopuheluiden muodossa, osan kanssa tehdään yksilöohjauksia kotisalilla."