Jäsenhuone|Työhuone
« Takaisin seuran etusivulle

Yleispelaaja Hilkka Hujanen jatkosopimukseen Puijo Wolleyn kanssa!

8.5.2020

Savonlinnan lahja Suomalaiselle lentopallolle jatkaa uraansa Puijon väreissä!

Joukkueen viime kauden tärkeä palanen, 22-vuotias Hilkka Hujanen jatkaa Puijo Wolleyn riveissä. Seura on todella tyytyväinen jatkosopimukseen, sillä ottajia nuorella laiturilla oli jonoksi asti. Hilkka on tulivoimainen laituri, joka omaa myös erikoisen ja vaarallisen hybridisyötön. Maajoukkue kutsun saanut Hujanen on treenannut kovaa koronasta huolimatta ja tulevalla kaudella kehitystä on varmasti luvassa lisää.

”Hilu näytti viime kaudella, että hänellä on potentiaalia olla lähitulevaisuudessa yksi liigan parhaista yleispelaajista. Hän haluaa ottaa vastuuta ja olla joukkueen ratkaisija. Hienoa että päästään Hilun kanssa jatkamaan yhteistyötä.”, iloitsee päävalmentaja Lehtonen   

Hilkalla on kova luotto Kuopiolaisen naislentopallon tulevaisuuteen: ”Oon kovalla innolla jatkamassa toista kautta Puijossa. kävin läpi vaihtoehtoja ja tulin siihen tulokseen, että Kuopio on miulle oikea paikka kehittyä. Olin tosi tyytyväinen viime kaudella seuran toimintaan ja kuinka asiat Puijossa hoidetaan. Ootan että päästään mahdollisimman pian treenaamaan joukkueen kanssa yhdessä. Itselläni henkilökohtaiset tavoitteet ovat lentopallon suhteen korkealla ja uskon ja toivon myös ensi kauden joukkueemme asettavan tavoitteet korkealle. Toivon että seura kasvaa ja Kuopiosta löytyy lisää naislentopallofaneja!”