Kotipeli järjestelyt

Kotiturnaus tulossa

 

Varaa sali:
Varaa sali ensin soittamalla Kuopion Kaupunki, koulutuspalvelukeskukseen puh. 017 184 123 tai koulutilavaraukset@kuopio.fi. Voit katsoa onko sali vapaa weptimmin kautta. HUOM! Käytämme ensisijaisesti NEULAMÄEN koulun salia kotiturnauksiin. Jos Neulamäki on varattu toiselle seuralle tai on oman seuran päällekkäisvaraus, voit varata haluamasi vapaan salin. Varaa sali kirjallisesti käyttämällä tätä lomaketta. Seuran Y-tunnus on 1088208-6. Tarvitset sen hakemukseen. Laskutusosoite: Puijo Wolley Juniorit, Haapaniemenkatu 10 A, 70100 Kuopio

Kutsu vierasjoukkueet turnaukseen Junnulentis-sivujen ohjeiden mukaan = Tutustu Junnulentis-sivujen Turnauskutsu Appsiin!

Tuomarit:
Muista varata myös tuomarit hyvissä ajoin: Voi pyytää suoraan oman seuramme nuorisotuomareita viheltämään. Jos omista pelaajista ei tuomareita löydy, alueen tuomarivastaava on Ari Hyyryläinen ari.hyyrylainen@dnainternet.net  0405902090. Olemme sopineet seurana tuomareiden kanssa että tuomaripalkkiot maksetaan pankkitilille, näin on toimittu jo useita vuosia. Kotipeli vastaava kerää palkkiolaskelmat ja toimittaa ne nopsaan talousvastaavalle maksua varten. Jos peli on viikonloppuna niin palkkiot maksuun maanantaina. Ei siis saa maksaa kahviokassasta.

Kirjurit:
Pyydä jostakin toisesta seuramme joukkueesta kirjureita riittävästi. Myös vanhemmat voivat toimia kirjuritehtävissä.

Pöytäkirjat:
Varaa oikeanlaisia pöytäkirjoja riittävästi ja esitäytä ne. Varaa aloitusjärjestyslipukeita myös vierasjoukkueelle. Tästä linkistä löydät pöytäkirjat ja turnauksen yhteenvetolomakkeen. (myös aloitusjärjestyslipukkeet voit tulostaa tuosta linkistä)


Kahvio:
Kahviotarvikkeita on rajoitetusti Neulamäen koululla. Seuralta lähinnä syysturnauksessa jääneitä kahviotarvikkeita saa joukkueet käyttää niin kauan niitä riittää. Sen jälleen niitä voi ostaa lisää esim. K-Supermarket Petoselta. Kysy tarkemmin Niinalta tai Pirjolta.

Varaa mukaan vaihtorahaa, kolikoita ja 5 € seteleitä n. 20-30 € edestä. Kassalippaita on Neulamäen koululla.

Myytävänä voi olla kahvia, mehua ja limpparia (ei energiajuomia), sämpylöitä, suolaista ja makeaa kahvileipää sekä karkkia. Sopikaa joukkueen kesken kuka tuo mitäkin. Esim. pizzapalat ovat olleet suosittuja. Koululla on jääkaappi,mikro aaltouuni sekä kahvin- ja vedenkeittimet.

Kahvion tuoton joukkue saa pitää kokonaan itsellään mutta se on tilitettävä seuran tilille ja kuitti +mahdolliset  ostokuitit tuotava Pirjolle. Huom. Jos siis kahvio kassasta on otettu rahaa esim. maidon ja kahvin ostoon niin kuitti niistä on toimitettava tilityksen mukana. Jos joku on lahjoittanut kahvion kaikki myytävän niin silloin tarvitsee vain tilittää rahat tilille 560005-2141576. Tämä on oikeastaan tapahduttava oman pankkitilin kautta - tai toimitat myyntikassan Niinalle. (Ma-to klo 8-16 Haapaniemenkatu 10 a)

HUOM! Puijonkadun pohjois-Savon Osuuspankin eteisaulassa oleva automaatti EI OLE ENÄÄ joukkueitten käytettävissä. (muutos syksy 2014 Pohjois-Savon Osuuspankin puolelta)

Kahviorahat tilitetään lomakkeella joka löytyy lomakesivuilta.


Ilmoita tulokset:
www.junnulentis.fi (A-E junnut)
http://www.lentopalloliitto.fi/kilpailu/tulospalvelu/ (liiton alaiset aikuisten sarjat)

Tiedota:
Sopikaa joukkueessa kuka tekee jutut joukkueen peleistä. Lyhytkin juttu on kiva. Ja jos mukaan on laittaa kuva tai kaksi, eikun paranee. Jutun voi itse laittaa joukkueen sivuille ja tehdä seuran etusivuille lyhyen maininnan asiasta ja linkin. Jos juttujen lisääminen nettisivuille tuntuu hankalalta, lähetä ne Niinalle.