Jäsentiedotteet ja asiat

Tule jäseneksi uudistuvaan, kasvavaan ja nousujohteiseen lentopalloseuraan!


Nuori: alle 18 v. (v. 2018 on 2000 ja jälkeen syntyneet nuoria) 10 €
Aikuinen: yli 18 v. (v. 2018 on 1999 ja ennen syntyneet aikuisia) 35 €
Kannatusjäsen: Yritys/yhteisö yms. 60 € (ei jäsenetuja)

Seuran syyskokous on vahvistanut 09/2018 pidetyssä kokouksessa.

Tutustu jäsenetuihimme, varustetoimittajamme on Intersport Kuopio.

Pelaajien lisäksi,  toivomme että mahdollisimman moni valmentaja, joukkueenjohtaja, vanhempi tai huoltaja liittyy jäseneksi seuraamme. Sääntöjemme mukaan seuran johtokunta valitaan jäsenten keskuudesta, siksi on tärkeää, että saamme laajan jäsenpohjaa myös pelaajien ulkopuolelta.

Kaikki lentopallon junioritoiminnasta ja/tai sen tukemisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseneksi. Myös yritykset ja yhteisöt voivat olla kannattajajäseniä.

Jäseneksi voi ilmoittautua kätevimmin täyttämällä yhteystietolomakkeen nettisivuilla tai ilmoittamalla samat tiedot sähköpostiin. Ilmoituksen jälkeen sinulle lähetetään sähköpostiisi jäsenmaksulasku. Kun olet maksanut jäsenmaksun, sinulle postitetaan seurakortti, jolla pääset nauttimaan jäseneduista mm. Neulamäen koulun kuntosalipalveluista.

Jäsenlaskutus tehdään syksyllä 2018, yhdessä kausilaskutuksen kanssa. Jäseneksi voi liittyä mihin aikaan vuotta tahansa.

Seuraa edustavien pelaajien on oltava seuran jäsen. Naisten- ja miesten edustusjoukkueiden kohdalla tämä on kirjattu pelaajasopimuksiin. Kaudenpäättäjäisissä seura palkitsee pelaajien osalta vain jäseniä.