Valmentajaksi

 

Puijo Wolleyn valmentaja


Puijo Wolley Junioreilla on joukkueita kaikissa ikäluokissa. Valmentajamme seurassa ovat vapaaehtoisia, mutta seura kouluttaa ja perehdyttää tehtäviin. Joukkueille kootaan valmennustiimit, jolloin saadaan joustavuutta vetovastuuseen. Seurassa on nuorisovalmennuspäällikkö, joka toimii joukkueiden valmentajien tutorina, auttaa ohjelmoinnissa ja harjoitusten suunnittelussa ja valmennusten linjauksessa. Harjoitukset ovat keskittyneet Neulamäen koululle.

Seurassamme valmentaja valmentaa ja jokaisella joukkueella on muu joukkueen johtaja ja juniorivanhemmat osallistuvat toimintaan talkoissa, kuskeina, kanttiini ja turnausjärjestelyissä.

Maksamme valmentajille matkakulukorvausta harjoituskäynneistä. Valmentajille hankitaan seuravaate joka kausi ja järjestetään yhteistä toimintaa.

Seuran valmentajaksi voit tulla mukaan myös kesken kauden - ota yhteyttä nuorisovalmennuspäällikköön!


Linkkejä ja infoa
Puijo Wolleyn joukkueet
Harjoitusvuorot
Ohjeita sarjakauteen
 

 

 

 

Puijo Wolleyn valmentajavahvuuteen kutsu!

 

Puijo Wolley on kasvanut Itä-Suomen isoimmaksi juniorilentopalloseuraksi. Upea tilanne - tarvitsemme uusia valmentajia mukaan toimintaamme! Lentopallovalmentaja-pelaaja-vanhempi-aktiivi? Tule seuran toimintaan, vaihtoehtoja on tulla mukaan joukkueen valmennustiimiin jolloin jo kerta viikkoonkin osallistumisellasi teet hienoa työtä nuorten valmennuksessa tai vaihtoehtoisesti jopa vastuuvalmentajan rooliin – juniorijoukkueita on F-ikäisistä A-junioreihin tytöissä ja pojissa. Toisaalta edustusjoukkueen farmijoukkue naisten 2-sarjassa tarvitsee myös luotsia tulevalle kaudelle.

Puijo Wolley maksaa valmentajilleen matkakulukorvausta, koulutukset, valmentajapaidan tms asun sekä järjestää pikkujoulu ja kevään kauden päätöstilaisuudet. Lisää infoa tältä sivulta Valmentaja-toiminnasta seurassamme!

Tervetuloa Puijo Wolleyn toimintaan mukaan - Ota yhteyttä Puijo Wolleyn toiminnanjohtajaan: Niina Pirskanen p. 050-3066889 niina.pirskanen@puijowolley.fi