Power Cup Kuopio 2018

Kiitos kaveruudelle teeman-video

 

Power Cup 2018 Kuopio

Paikallinen järjestäjä Puijo Wolley Juniorit ry

Tapahtuman ajankohta 7.-10.6.2018

 

Uutisia

[1-10] [11-12]
Puijo Wolleyn pitkäaikainen yhteistyökumppani Terveystalo on mukana myös Kuopion Power Cup-tapahtuman järjestelyissä. Terveystalo vahvistaa Puijo Wolleyn ensiaputalkoolaisten ryhmää järjestämällä lääkäri- ja fysioterapeuttipäivystäjät pelipäivien ajaksi.
ELY-keskus järjestää Power Cup-tapahtuman liikenteenohjaajille koulutusillat toukokuussa. Vaihtoehtoina ovat 8.5. ja 9.5. Aikataulu tarkentuu myöhemmin.
Kauppakeskus Matkus on mukana Kuopion Power Cupissa! Matkuksen #elohuoneessa tapahtuu perjantaina 8.6.
Power Cup 2018 ilmoittautuminen on käynnissä - Ilmoittautumisjaksot on jaettu hintaluikkiin seuraavina jaksoina: I jakso 6.2.-5.3.2018, II jakso 12.3.-3.4.2018 ja III jakso 10.4.-1.5.2018. Vappun jälkeen tiedossa Kuopion Poweriin saapuvien määrät!
Power Cupin varustekontit saapui maanantaina 4.9. Kuopioon. 39 viikkoa ja rakentaminen on täydessä vauhdissa - mitä kaikkea näistä syntyykään! Kaikki mukaan talkoisiin!
Power Cup -turnaus yhdistää lentopallonuoria, tuo pelaajille uusia kavereita ja lujittaa vanhoja ystävyyssuhteita. Ensi vuoden kesäkuussa tuhannet lapset ja nuoret saavat taas elinikäisiä muistoja ja ystäviä, kun lentopallon Power Cup saapuu Kuopioon.
Puijo Wolley vastaanotti Vantaan Power Cupin päättäjäisjuhlassa tapahtuman järjestäjäpillin. Kiitos Vantaan järjestäjille 2017 tapahtumasta ja kaikista vinkeistä. Tästä alkaa Puijo Wolleyn huhkiminen ensi kesän tapahtuman rakentamiseen! Tervetuloa kaikki mukaan!
Vantaan Power Cupista kerätään tärkeitä tietoja ja kokemuksia ensi kesän oman tapahtuman järjestämiseen. Jätä palautetta onnistumisista, kehitysideoista matkasta tämän sivun Palaute-viestinä!
Power Cup on suurtapahtuma jossa kaikkien kuopiolaisten ja maakunnan lentopallon ystävien talkoopanos on tärkeää! Tule mukaan tekemään upeasta lasten ja nuorten tapahtumasta ikimuistoinen, järjestetään hauska Power Cup Kuopiossa yhdessä!
Maanantaina 9.1.2017 klo 18.30 pidetään koko seuran ensimmäinen infoilta Neulamäen koululla. Tervetuloa valmentajat, jojot, vanhemmat, pelaajat, aktiiviset toimijat!