Power Cup tuo Kuopioon kaveruutta, ystävyyttä ja yhteisöllisyyttä

21.6.2017

Kuopion Power Cupin logon on suunnitellut Nina Grönqvist.

Power Cup -turnaus yhdistää lentopallonuoria, tuo pelaajille uusia kavereita ja lujittaa vanhoja ystävyyssuhteita. Ensi vuoden kesäkuussa tuhannet lapset ja nuoret saavat taas elinikäisiä muistoja ja ystäviä, kun lentopallon Power Cup saapuu Kuopioon.

Suomen Lentopalloliitto tiedote 21.6.2017 www.powercup.info

 

Lentopallo yhdistää ja pitää yhdessä. Se kasvattaa lasten ja nuorten yhteisöllisyyttä. Yhteiset kokemukset ja muistot kantavat pitkälle elämään.

Kaveruus on myös Kuopion kaupungille tärkeä asia. Kuopiossa on otettu yhteiseksi tavoitteeksi se, että kunnioitetaan kaveria, päiväkodista korkeakouluun. Kaikilla on oikeus turvalliseen ja viihtyisään kouluun, harrastusporukkaan ja ystävyyteen. ”Kiitos kaveruudelle” -teemaa on käsitelty kuopiolaisissa kouluissa muun muassa draamakasvattajan vetämissä vuorovaikutus- ja tunnetaitojen oppituokioissa.

- Lasten ja nuorten hyvinvointi on Kuopiolle tärkeä asia. Se on myös jokaisen aikuisen ja lapsen yhteinen asia, toteaa Kuopion kaupungin markkinointijohtaja Kirsi Soininen.

- Kuopio on tutkitustikin koko Suomen paras kasvuympäristö lapsille. Täällä kaikilla on tilaa kasvaa omana itsenään ja ”joukkueen” jäsenenä. Kuopiosta löytyy luonnonrauhaa, sporttia ja rokkia, kaikkea sopivassa suhteessa, Soininen lupaa.

Puijo Wolley vastaa Power Cupin järjestämisestä Kuopiossa yhdessä Lentopalloliiton kanssa.

- On hienoa, että Kuopion Powerin johtolankana on meille kaikille tärkeä teema. Seuratoiminnassa pelisäännöt kannustavat joukkuekavereiden ja -toimijoiden kunnioittamiseen ja tsemppaamiseen. Powerissa tämä on läsnä vielä selvemmin ja iloisella ilmeellä läpi tapahtuman, Puijo Wolleyn toiminnanjohtaja Niina Pirskanen sanoo.

- Kuopion Kiitos kaveruudelle -teema on ollut mukana alusta alkaen seuramme valmistautuessa tapahtumaan. Täällä lupsakkaassa Savon sydämessä haluamme tietysti, että kaikille osallistujille jää mieleen Powerista paljon upeita muistoja ystävien kanssa, niin pelikentillä kuin järjestelytehtävissä toimiessakin.