Koulutus

Seura tukee valmentajia koulutuksessa ja järjestää valmentajailtoja. Tämän välilehden alta löydät runsaasti tietoa erilaisista koulutuksista, joiden avulla voit kehittää valmentajuuttasi ja tietouttasi urheiluun liittyvistä ajankohtaisista asioista. 

Suorittamalla verkkokursseja osoitat, että urheilu ja urheilijan tukeminen ovat sinulle merkityksellisiä asioita ja haluat kehittää suomalaista urheilukulttuuria.

Puijo Wolley kannustaa ja tukee valmentajien, joukkueiden toimihenkilöiden sekä johtokunnan jäsenten koulututtautumista. Jos kiinnostuit koulutusmahdollisuuksista, ota yhteys seuran toiminnanjohtajaan ja kerro ja sovi koulutuksen yksityiskohdista.

Valmentajat ja liiton lajikoulutukset
- seura maksaa valmentajien koulutuksen seuraavasti
* aloittavan ohjaajan ja tekniikkakoulun yhden kauden valmennusvelvoitteella
* I tason koulutus maksetaan takautuvasti, mikäli valmentaja sitoutuu valmentamaan seurassa kolmen kauden ajan (koulutuskausi ja kaksi seuraavaa kautta). Puolet koulutuksen hinnasta maksetaan valmentajalle kuittia vastaan ensimmäisen valmennuskauden (koulutuskausi) jälkeen ja toinen puoli maksetaan toisen valmentajakauden jälkeen. 
Koulutuksesta on takaisinmaksuvelvoite, mikäli valmentaja ei sitoudukaan johtokunnan asettamiin velvoitteisiin. Koulutukseen hakeutuvan kanssa tehdään kirjallinen sopimus koulutukseen liittyen.  
 ykköstason sopimuksen mukaan
* II ja III tason koulutuksiin osallistuminen käydään läpi tapauskohtaisesti johtokunnassa 
* muut koulutukset tapauskohtaisesti


Matka-, ruokailu- ja majoituskulut ym. ylimääräiset kulut ovat omakustanteiset kaikissa koulutuksissa. 


Tuomarikoulutus:
- seura maksaa nuorisotuomarikoulutuksen ja kortit
- aikuisten tuomarikoulutusmaksuista neuvotellaan

Joukkueiden toimihenkilöt:
* koulutukset sopimuksen mukaan, esim. Pohjois-Savon Liikunta ry:n toimesta