Pelaajalomake

PELAAJALOMAKE 

Alla olevalla lomakkeella kokoamme seuran pelaajien yhteystiedot joukkueiden yhteydenpitoon ja laskutukseen. Seuran pelaajilta laskutetaan kauden aikana kausimaksu ja jäsenmaksu. Jos lapsenne osallistuu vain seuran järjestämiin harjoituksiin, riittää jäsen- ja kausimaksun maksaminen. Mikäli hän osallistuu myös kilpailutoimintaan, tarvitsee hän pelaajapassin/lisenssin, joka tulee lunastaa erikseen Suomisport-palvelusta. 

PELIPASSI

Jokaisella kilpailutoimintaan osallistuvalla pelaajalla tulee olla henkilökohtainen pelipassi. Jos sinulla on oma kilpaurheilun kattava vakuutus, tarvitset vain Lentopalloliiton pelipassin. Tietosuojamuutosten vuoksi pelaajat/pelaajien vanhemmat lunastavat pelipassin itse vakuutuksella tai vakuutuksettoman. Seura laskuttajaa pelaajilta kausimaksun ja jäsenmaksun pelaajalomakkeessa ilmoitettujen tietojen mukaisesti.

KAUSIMAKSU

Kausimaksu kattaa pelimatkoja, ohjaajien ja valmentajien koulutusta, välinekuluja, sarjamaksuja sekä muita joukkueen toiminnasta aiheutuvia kuluja. Lisäksi järjestämme pelaajille D-ikäluokasta eteenpäin ohjattua kesäharjoittelua. Joukkueen toiminnan ja sarjassa etenemisen mukaan voi joukkue sopia tarvittaessa lisäkausimaksun keräämisestä.

Kausimaksu laskutetaan kahdessa erässä: ensimmäinen syksyllä ja toinen keväällä, voit myös valita pelaajalomakkeessa vaihtoehdoksi maksun osissa. Syksyn erässä peritään myös seuran jäsenmaksu, joka on kaudella 2021-2022 30 € (huom! jäsenmaksu vahvistetaan johtokunnan toimesta syyskokouksessa.).

Tutustu seuran jäsenetuihin täällä.

Pelaajalomake 2021-2022

Täytä lomake vain kerran, vaikka pelaat useammassa joukkueessa.