Pelaajalomake

Kauden 2020-21 pelaajalomake

Tällä sivulla täytät kauden 2020-21 Puijo Wolleyn pelaajalomakkeen. Täytä se huolellisesti ja kaikki pyydetyt kohdat. 

Lentopallokauden 2020-21 kausi-, jäsen- ja lisenssimaksuja koskevat asiat löytyvät kootusti Ohjeita sarjakauteen-sivuiltamme. Alla olevalla lomakkeella kokoamme seuran pelaajien yhteystiedot joukkueiden yhteydenpitoon ja laskutukseen. Seuran pelaajilta laskutetaan kauden aikana kausimaksu ja jäsenmaksu. Jos lapsenne osallistuu vain seuran järjestämiin harjoituksiin, riittää jäsen- ja kausimaksun maksaminen. Mikäli hän osallistuu myös kilpailutoimintaan, tarvitsee hän pelaajapassin/lisenssin joka tulee lunastaa erikseen Suomisport-palvelusta. 

KAUSIMAKSU kattaa pelimatkoja, ohjaajien ja valmentajien koulutusta, välinekuluja, sarjamaksuja sekä muita joukkueen toiminnasta aiheutuvia kuluja. Lisäksi järjestämme pelaajille D-ikäluokasta eteenpäin ohjattua kesäharjoittelua. Joukkueen toiminnan ja sarjassa etenemisen mukaan voi joukkue sopia tarvittaessa lisäkausimaksun keräämisestä.

Kausimaksu laskutetaan kahdessa erässä: ensimmäinen syksyllä ja toinen keväällä, voit myös valita pelaajalomakkeessa vaihtoehdoksi maksun osissa. Syksyn erässä peritään myös seuran jäsenmaksu, joka on alle 18 v. 10 €, yli 18 v. 35 €/vuosi. 

Tutustu seuran jäsenetuihin www.puijowolley.fi/seura/jasenedut/  

Johtokunnan vahvistamat kausimaksut kaudelle 2019-20

 Pelaajalomake 2020-2021 Puijo Wolley Juniorit ry

 Täytä lomake vain kerran, vaikka pelaat useammassa joukkueessa.

 

Pelaajan tiedot

En osallistu kilpailutoimintaan
Lisää merkki seuraaviin kohtiin mikäli tietoja saa käyttää.

Huoltajan tiedot (alle 18 v. pelaajan vanhemmat täyttää) Käytetään laskutukseen.

* merkityt kentät ovat pakollisia