Peli- ja seura-asut 2022-2023

Mallisto kaudelle 2022-23

Ohjeet sovitukseen ja tilaamiseen

Puijo Wolleyn peliasujen ja seuratuotteiden sovitus ja tilaus tehdään yhteistyökumppanimme Intersport Kuopion liikkeessä.

Seura maksaa jokaisen joukkueen valmentajalle ja joukkueenjohtajalle yhden seuravaatteen heille esitetyistä vaihtoehdoista. Joukkue voi omilla varoillaan tarjota seuravaatteen muille toimihenkilöille.

Toimihenkilöt voivat valita ns. matkustusasuista hupparin tai paidan.

Peliasujen tilaaminen

 1. Joukkueenjohtaja sopii Intersportin kanssa (seurakauppa.kuopio@intersport.fi) joukkueelle yhteisen sovitusajan. Voit ilmoittaa sovitun ajan myös toimisto@puijowolley.fi. Kerro sähköpostissa joukkue, joukkueenjohtajan yhteystiedot sekä sovittu ajankohta. 
  - Myös yksittäiset tilaukset onnistuvat jälkikäteen mutta nämäkin         tilaukset tulee toimittaa joukkueenjohtajalle!
 2. Pelaajat sovittavat vaatteet Intersportissa ja täyttävät oman tilauslomakkeensa. Tilauslomake toimitetaan joko kuvana tai paperilla joukkueenjohtajalle.
 3. Joukkueenjohtaja kokoaa koko joukkueen tilauksen koontilomakkeelle, jonka saa seuran verkkosivuilta sekä paperilomakkeella seuran toimistolta. Lomakkeelta tulee ilmi pelaajan nimi, pelinumero sekä tilatut koot.
 4. Joukkueenjohtaja lähettää koontitilauksen Intersportiin sähköpostilla seurakauppa.kuopio@intersport.fi 4.9.2021 mennessä.
 5. Intersport tilaa tuotteet, lähettää ne painoon sekä pakkaa ne pelaajakohtaisesti.

Nouto ja maksaminen

 • Tuotteet ovat noudettavissa noin kaksi viikkoa tilauksen jälkeen. Tilausten saapumisesta ilmoitetaan vielä erikseen seuran tai Intersportin puolesta.
 • Pelaajat käyvät itse noutamassa tilauksensa Intersportista ja maksavat ne paikan päällä.
 • Mikäli joukkue sopii esimerkiksi pelipaitojen maksun menevän joukkueen tililtä, on tästä ilmoitettava toimisto@puijowolley.fi, jotta asia voidaan sopia Intersportin kanssa.

Painatukset

 • Yhteistyösopimuspohja täytetään ja toimitetaan toimisto@puijowolley.fi joko kuvana tai skannattuna sekä laskutusta varten Pirjo Hulkolle pirjo.hulkko@dnainternet.net
 • Toimita logoaineisto suoraan Joupetille joupet@joupet.com. Viestistä pitää tulla selkeästi ilmi
  • Seuran nimi
  • Joukkueen nimi (esim B-tytöt tai C-tytöt 1 )
  • Mihin vaatteeseen ja mihin kohtaan logo painetaan
   (esim. pelipaita, rinta)
  • Liitteenä itse logo.