Peli- ja seura-asut 2022-2023

Mallisto kaudelle 2022-23

Seuran sopimus Puman kanssa jatkuu vuoden 2024 loppuun asti. Asu- ja varustetoimittajana Intersport Kuopio myös vuoden 2024 loppuun asti voimassa olevalla sopimuksella.

Ohjeet sovitukseen ja tilaamiseen

Puijo Wolleyn peliasujen ja seuratuotteiden sovitus ja tilaus tehdään yhteistyökumppanimme Intersport Kuopion liikkeessä.

Seura maksaa jokaisen joukkueen valmentajalle ja joukkueenjohtajalle yhden seuravaatteen heille esitetyistä vaihtoehdoista. Näistä asuista laskutus suoraan seuralle. Joukkue voi omilla varoillaan tarjota seuravaatteen muille toimihenkilöille.

Toimihenkilöt voivat valita matkustusasuista hupparin tai t-paidan tai muusta mallistosta Teamgoal training jacketin (verkkatakki). 

Jos haluat jälkikäteen tilata yksittäisiä tuotteita ja varsinkin uudet pelaajat/harrastajat haluatte seuratuotteita, tilauksen voi tehdä https://seurakauppa.intersport.fi/seura/puijo-wolley-juniorit/lentopallo/puijo-wolley-juniorit sivuston kautta.

Peliasujen tilaaminen

 1. Joukkueenjohtaja sopii Intersportin kanssa (seurakauppa.kuopio@intersport.fi) joukkueelle yhteisen sovitusajan. 
  - Myös yksittäiset tilaukset onnistuvat jälkikäteen, mutta nämäkin         tilaukset tulee toimittaa joukkueenjohtajalle!
 2. Pelaajat sovittavat vaatteet Intersportissa ja täyttävät oman tilauslomakkeensa. Tilauslomake toimitetaan joko kuvana tai paperilla joukkueenjohtajalle.
 3. Joukkueenjohtaja kokoaa koko joukkueen tilauksen koontilomakkeelle, joka löytyy tästä yltä tai hakemalla paperilomakkeen seuran toimistolta. Lomakkeella tulee näkyä pelaajan nimi, pelinumero sekä tilatut asut ja koot.
 4. Joukkueenjohtaja lähettää koontitilauksen Intersportiin sähköpostilla seurakauppa.kuopio@intersport.fi  viimeistään 22.8.2022 mennessä.
 5. Intersport tilaa tuotteet, lähettää ne painoon Joupetille sekä pakkaa ne pelaajakohtaisesti.

Nouto ja maksaminen

 • Tuotteet ovat noudettavissa noin kaksi viikkoa tilauksen jälkeen. Tilausten saapumisesta ilmoitetaan vielä erikseen seuran tai Intersportin puolesta.
 • Pelaajat käyvät itse noutamassa tilauksensa Intersportista ja maksavat ne paikan päällä.
 • Mikäli joukkue sopii esimerkiksi pelipaitojen maksun menevän joukkueen tililtä, on tästä ilmoitettava pirjo.hulkko@puijowolley.fi ja toimisto@puijowolley.fi, jotta asia voidaan sopia Intersportin kanssa.

Painatukset

 • Yhteistyösopimuspohja toimitetaan kaikkine tietoineen ja allekirjoituksineen toimisto@puijowolley.fi joko kuvana tai skannattuna sekä laskutusta varten Pirjo Hulkolle pirjo.hulkko@puijowolley.fi. 
 •  Joupetille lähtevästä viestistä pitää tulla selkeästi ilmi
  • Seuran nimi
  • Joukkueen nimi (esim. B-tytöt tai C-tytöt 1 )
  • Mihin vaatteeseen ja mihin kohtaan logo painetaan
   (esim. pelipaita, rinta)
  • Liitteenä itse logo.Toimita logoaineisto suoraan Joupetille joupet@joupet.com.
 • Pyytäkää aina vedos nähtäväksi ennen painatusta.