Tehtäväkuvaukset

Seurassa on paljon erilaisia toimijoita ja heillä erilaisia tehtäviä. Välilehdiltä löydät  eri toimijoiden tehtäväkuvauksia. Ei tiukasti noudattaen, vaan rennon topakasti ja savolaisittain soveltaen.

Yksi seuramme arvoista on ammattimaisuus – arvo pitää sisällään tavoitteellisen sekä yhteistyötaitoisen ja -hakuisen toiminnan seuran sisällä, lajiliiton ja muiden seurojen kanssa. Ammattimaisuus ja läpinäkyvä toiminta on myös sitoutumista joukkueen ja seuran yhteisölliseen ja vastuulliseen toimintaan.

Suomen Lentopalloliitto tarjoaa kausittain myös toimihenkilöille mahdollisuuden lunastaa lisenssin ns.valmentaja- ja toimitsijapassin. Valmentaja- ja toimitsijapassi maksaa 5 €/kausi. https://www.lentopallo.fi/kilpailu/pelipassit/ohje-pelipassien-ja-vakuutusten-ostamiseen/ 

Seuramme valmentajien tulee lunastaa valmentaja- ja toimitsijapassi osoituksena, että yhdessä kehitämme seuraa paremmaksi. Passin hinnan voi halutessaan laskuttaa takaisin seuralta mm. matkalaskujen yhteydessä. Sopimusvalmentajien tulee myös liittyä seuran jäseniksi https://www.puijowolley.fi/seura/jaseneksi/liittymislomake/ .


Puijo Wolley Juniorit ry:n strategia 2022-2025, arvot ja tavoitteet strategiakaudelle. Mun seura - Meiän seura.