Vamman sattuessa 

Loukkaantuminen pelissä tai harjoituksissa?

Toimintaohje vahinkotilanteessa, kun sinulla on lentopalloharjoitukset ja -pelit kattava vakuutus.

Tapaturman sattuessa asiakas varaa ajan  OmaUrheilun kautta omalle hoitotiimille tai muulle asiantuntijalle esimerkiksi ortopedille.

 • Ajan varaaminen onnistuu myös aukioloaikojen puitteissa numerosta 010 414 8691 ja Mehiläisen valtakunnallisen ajanvarauksen kautta 010 414 00 aukioloaikojen ulkopuolella.

tai Oma Urheilu-sovelluksen kautta suoraan ajanvaraukseen.

Pelipassiin liittyvä Lentopalloliiton vakuutukset.

Lentopalloliiton ohjeistus pelipassivakuutetuille: Vahingon sattuessa


REKISTERÖIDY JA KERRYTÄ SEURAN TUKIPOTTIA!

Mehiläisen OmaUrheilu-palvelun tarkoituksena on tukea Urheilu Mehiläisen kanssa sopimuksen tehneitä urheiluseuroja. 

Jokaisen Urheilunettiin kirjautuneen jäsenen tai perheenjäsenen asiakaskäynti Mehiläisessä (esim. käynti lääkärin vastaanotolla, fysioterapeutilla, laboratoriossa tai leikkauksessa) kerryttää ostokertymää, josta Mehiläinen maksaa markkinointibonusta takaisin seuralle. Bonusta kertyy kaikista yksityiskäyntien ostokertymästä, ainoastaan työterveyshuollon ja suunterveyden käynnit eivät kuulu bonuksen piiriin.

Seuran jäsenen tai perheenjäsenen tulee olla rekisteröitynyt Mehiläisen urheilunetti -järjestelmään, jotta terveyspalveluiden asioinnista (pl. suunterveys ja työelämäpalvelut) kertyy tukipottia seurallemme!

Rekisteröidy seuran sivustolle täällä.
Kun olet rekisteröitynyt Urheilunettiin, löydät OmaUrheilun Mehiläisen puhelinsovelluksesta OmaMehiläisestä.

MITEN TOIMIA TAPATURMAN SATTUESSA?

Mehiläinen tarjoaa myös jokaiselle jäsenellemme hoitopolun tapaturman sattuessa. Asiakas maksaa käyntiin liittyvät palvelut itse käyntikohtaisesti. Mikäli asiakkaalla on vakuutus, tulee tapaturmasta tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiölle.

Urheilu Mehiläisen hoitopolku asiakkaan näkökulmasta menee suoraviivaisesti eteenpäin:

 • Tapaturman sattuessa asiakas varaa ajan  OmaUrheilun kautta omalle hoitotiimille tai muulle asiantuntijalle esimerkiksi ortopedille.
  • Ajan varaaminen onnistuu myös aukioloaikojen puitteissa numerosta 010 414 8691 ja Mehiläisen valtakunnallisen ajanvarauksen kautta 010 414 00 aukioloaikojen ulkopuolella.
 • Puhelimeen vastaa aina terveydenhuollon asiantuntija
 • Asiakkaan tilanne kartoitetaan ja varataan vammasta / ongelmasta riippuen joko suoraan aika ortopedille tai tarvittavaan tutkimukseen
  • Lähetteet mahdollisiin kuvantamistutkimuksiin järjestetään ja varataan tarvittaessa aika esimerkiksi kuvantamistutkimukseen
  • Tutkimusten jälkeen asiakas tapaa UrheiluMehiläisen erikoislääkärin, jolloin päätetään hoitolinjasta
  • Mikäli vaiva ei ole traumaperäinen ohjataan asiakas fysioterapeutin arvioon

Kaikilla asiantuntijoillamme on erinomainen ymmärrys niin urheilusta, valmennusprosessista, tasosta jolla urheillaan kuin myös harjoittelu ja kilpailutoiminnasta.

Urheilu Mehiläisen uudet tilat löytyvät liikuntakeskus Huippu Centerin yhteydestä Kuopion Siikarannasta, osoitteesta Siikaranta 9.