Juniorilentopallon erikoisseura

Mikä on Puijo Wolley Juniorit?

Lentopalloseura, jonka juuret juontaa 90-luvulle legendaarisen KuPS Volley:n ajoille. KuPS Volley Juniorit ry on perustettu 7.5.1997 ja rekisteröity 27.1.1998. Pienten paineiden alla nimenvaihdos tuli ajankohtaiseksi ja nykyinen nimi Puijo Wolley Juniorit on rekisteröity 26.4.2002.

Nimemme mukaisesti tarjoamme juniori-ikäluokille (F-A) mahdollisuuden harrastaa paikkakunnalla lentopalloa. Kaudella 2022-2023 meillä oli joukkue jokaisessa juniori-ikäluokassa sekä tytöissä että pojissa. Lisäksi seurassa pelattiin kahdella joukkueella naisten kakkossarjaa. Miesten kakkossarjassa pelasi yksi joukkue.

Puijo Wolley:n naisten Mestaruusliigajoukkueen taustalle on perustettu oma yhdistys LP Puijo ry kaudelle 2020-2021. 

Seuralla on palkattuna päätoiminen toiminnanjohtaja, osa-aikainen valmennuskoordinaattori, Neulamäen iltakäytön valvoja ja akatemiavalmentaja. 

Seuraa johtaa puheenjohtaja ja syyskokouksen valitsema johtokunta. Seuran asioista päätetään johtokunnankokouksissa noudattaen sääntöjä, yhdistyslakia ja muuta voimassa olevaa lainsäädäntöä. Seuran toimintaa ohjaa säännöt sekä johtokunnan päätökset. Virallisena tiedotuskanavana toimii seuran kotisivut.
Osallistumme alueen ja Lentopalloliiton sarjoihin kaikissa ikäluokissa ja olemme vuosittain mukana Power Cupissa. 

Taloutemme pohjat luodaan mm. yhteistyösopimuksilla, talkoilla ja kausimaksuilla.