ViinijuhlatVIINIJUHLAT ON PERUTTU KESÄLTÄ 2020 
ALUEEN SIIVOUSTALKOOT KUOPION KANSAINVÄLISILLÄ VIINIJUHLILLA 
22.6. - 7.7.2020

TARKOITETTU PUIJO WOLLEYN PELAAJILLE JA PELAAJIEN VANHEMMILLE!


Tule mukaan mukavaan talkoorinkiimme; kerrytät samalla mukavasti euroja joukkueellesi. Kaikki lisätiedot Niina Pirskaselta niina.pirskanen@puijowolley.fi tai puh 050 3066889.

TEHTÄVÄNKUVAUS:

Tehtävämme on alueen siivous työvuorojen mukaisessa järjestyksessä. Aamuvuoro siivoaa edellisen illan jäänteet, tyhjentää roskikset ja lakaisee alueen lakaisukoneen pääsemättömiltä alueilta. Iltapäivä-alkuiltavuoro valmistelee kaiken iltaa varten kuntoon, tsekkaa että paikat on viimeisen päälle kunnossa ennen kuin juhlakansa valtaa paikan ja aloittaa ensimmäiset tyhjennyskierrokset illan vilkkauden mukaan. Iltavuoro tyhjentää roskiksia, pullokontteja ja siivoaa aluetta koko iltavuoron ajan. Työ on mukavaa ja sitä tehdään pareittain/ryhmässä.

TALKOOVUOROT

Alla olevasta taulukosta näet vapaat vuorot. Ok merkintä tarkoittaa että vuoro on täytetty ja ilman merkintää olevat, että vuoro on vapaa. Voit ilmoittautua alla olevan lomakkeen kautta. Koska ilmoittautumisia luetaan pääsääntöisesti kerran päivässä, varaudu että et saa juuri toivomaasi vuoroa tai sille on useampi halukas tekijä. Jätä siksi myös varavuorolle tilaus tyhjään kenttään alla.

Illan talkoovuoroihin ikäraja 18v. Aamuvuorossa reipasotteiset A-B junnut voi tehdä myös vuoroja.


Tiedäthän että Puijo Wolley Junioreiden talkoolaiset on vakuutettu talkootöiden ajalle Olympiakomitean ja Pohjolan tuplaturvavakuutuksella. Lisätietoja täältä