Viinijuhlat

Viinijuhlat 2022

Alueen siivoustalkoot Kuopion kansainvälisillä Viinijuhlilla 28.6. ja 30.6. - 9.7.2022

Tarkoitettu Puijo Wolleyn pelaajille ja heidän vanhemmilleen!


Tule mukaan leppoisaan ja ahkeraan talkoorinkiimme; kerrytät samalla mukavasti euroja joukkueellesi. Lisätiedot Maarit Viljakaiselta maarit.viljakainen@puijowolley.fi tai puh 050 3066889.

TEHTÄVÄNKUVAUS:

Tehtävämme on alueen siivous työvuorojen mukaisessa järjestyksessä. Aamuvuoro siivoaa edellisen illan jäänteet, tyhjentää roskikset ja lakaisee alueen lakaisukoneen pääsemättömiltä alueilta. Iltapäivä-alkuiltavuoro valmistelee kaiken iltaa varten kuntoon, tarkistaa, että paikat on viimeisen päälle kunnossa ennen kuin juhlakansa valtaa paikan ja aloittaa ensimmäiset tyhjennyskierrokset illan vilkkauden mukaan. Iltavuoro tyhjentää roskiksia, pullokontteja ja siivoaa aluetta koko iltavuoron ajan. Työ on mukavaa ja sitä tehdään pareittain/ryhmässä.

TALKOOVUOROT

Ilmoittautuminen talkootehtäviin tehdään Talkoorekisteri-sivuston kautta. Sitä on hyödynnetty mm. valtakunnallisella pesisleirillä Puijon Pesiksen ja Siilinjärven Pesiksen toimesta. Nyt koeponnistetaan Puijo Wolleyn talkoot samalla alustalla!

Talkoorekisteri

Luo Talkoorekisteriin tunnukset tai kirjaudu Google-tunnuksillasi. 

Koodilla PuWoTalkoot liittyminen talkooryhmään ja pääset tutustumaan talkootehtäviin, näet tarvittavat talkoolaismäärät ja samalla tietysti ilmoittaudut talkoolaiseksi.

Yleinen ohje kaikille talkoolaisille, että reipasta, oma-aloitteista, sisukasta ja ahkeraa työotetta tarvitaan jokaisessa tehtävässä ja vuorossa! 

Illan talkoovuoroihin ikäraja 18 v. Aamuvuorossa reipasotteiset A-C junnut voivat tehdä myös vuoroja.


Tiedäthän että Puijo Wolley Junioreiden talkoolaiset on vakuutettu talkootöiden ajalle Olympiakomitean ja Pohjolan tuplaturvavakuutuksella. Lisätietoja täältä