Puijo Wolleyn A-pojat SM-finaaleihin

21.2.2024

SM-finaalit järjestetään Joensuussa

Puijo Wolleyn A-pojat saavuttivat viikonloppuna (17.2.) pelatussa kotiturnauksessa kahdella voitolla/yhdellä tappiolla ikäluokkansa finaaliturnauspaikan. 
https://tulospalvelu.lentopallo.fi/team/43546/results

A-poikien joukkueesta osa pelaajista pelaa myös B-pojissa eli isojen poikien osalta yhteistyötä tehdään tiiviisti niin harjoittelun kuin pelaamisen osalta. A-poikien vastuuvalmentaja Panu Nyyssönen iloitsi finaalipaikasta ja kovista peleistä, joita loppukevääseen vielä saadaan. SM-finaalit järjestää toinen itäsuomalaisseura Liperi Volley. Pelit tullaan pelaamaan turnausmuotoisesti Joensuun urheilu- ja liikuntakeskittymässä Mehtimäessä 20.-21.4.

Maajoukkuevalintoja osui myös A-poikien pelaavaan kokoonpanoon: Aki Huikari ja Leo Laitinen tulivat valituiksi U18 maajoukkueleirille maaliskuun lopulle. Onnittelut siitä pojille!

A-tyttöjen kauden vähimmäistavoite täyttyi

A-tytöt pelasivat välieräturnauksensa Rovaniemellä. Pelaajapulasta kärsinyt joukkue yritti parhaansa ja taisteli läpi turnauksen, mutta valitettavasti SM-finaalit jäivät haaveeksi. Minimitavoitteeksi asetettu välieräpaikka kuitenkin täyttyi, mutta ymmärrettävästi heti pelien jälkeen pettymys oli suuri.  A-tyttöjen turnauksissa mukana on ollut naisten ykkössarjassa ja myös liigassa pelaavia A-ikäisiä tyttöjä. A-ikäisten joukkue muodostaa myös seuramme 2-sarjajoukkueen rungon.