Puijo Wolleyn harjoituskausi käynnistyy pian!

2.8.2023

  • C-A-ikäiset ja aikuisjoukkueet aloittavat harjoittelun viikolla 32, 7.8. alkaen.
  • F-D-ikäiset aloittavat harjoittelun viikolla 33, 14.8. alkaen.
  • Seuratoiminnan avaus- ja infoilta tiistaina 15.8. klo 17.00 Neulamäen koulun auditoriossa - paikalle toivotaan niin vanhempia kuin joukkueiden toimihenkilöitäkin. 
  • Hippo-lentisliikkari käynnistyy 29.8.

Harjoituksia on pääasiallisesti Neulamäen koululla, mutta vuoroja on myös Kalevalan, Pirtin ja Hiltulanlahden kouluilla sekä Lumit-lukiolla. 

Harjoitusvuorot ja -paikat löydät joukkuekohtaisesti Joukkueet-välilehdeltä tai siirtymällä sinne tästä linkistä https://www.puijowolley.fi/joukkueet/. 

Uudet harrastajat voivat tutustua joukkueen toimintaan kolme (3) kertaa, jonka jälkeen tulee ilmoittautua mukaan toimintaan etusivulta löytyvän "Liity jäseneksi"-painikkeen kautta tai tutustumalla myClub-ohjeistukseen. 

Jatkavat harrastajat rekisteröitykää jäseneksi samasta linkistä. Alle 18-vuotiailla rekisteröitymisen tekee huoltaja. Rekisteröityessä on käytettävä selainta, mutta sen jälkeen voit ladata myClub-sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta ja saat operoitua sovelluksella jatkossa tarvittavat asiat. Mikäli samasta perheestä on useita harrastajia, saat sovelluksen kautta hoidettua kaikkien perheenjäsenten joukkuetoimintaan liittyviä asioita.

https://www.puijowolley.fi/myclub/