Kotipeleissä kulkee…

6.11.2006

Sunnuntain kotipeliin Woman Volleyta vastaan joukkue valmistautui huolella; lauantaina pidettiin harjoitukset, jonka jälkeen Huge juoni taktiikkaa yhdessä joukkueen kanssa Rovaniemen kotipelin videon ääressä. Sunnuntain aamuharjoituksen jälkeen joukkue oli valmiina lappilaisten kaatoon.

Ensimmäinen erä alkoi meidän tyttöjemme pitäessä peliä vahvasti näpeissään ja tuloksena erävoitto 25-21. Toinen erä alkoi samoissa merkeissä, aloitussyöttö pysyi vaikeana, omia virheitä tehtiin todella vähän niin hyökkäyksessä kuin vastaanotossa ja omassa syötössäkin. Torjuntakin pelasi mainiosti, varsinkin Miila napsi muutaman namutorjunnan. Erä tuli ehkä liiankin helposti meille lukemin 25-14. Sitten tuli vuoro pitkän tauon…

 Vaikka Huge kuinka yritti painottaa tauolla että peliä ei vielä ole voitettu, niin se tuttu herpaantuminen tapahtui jälleen. Kolmannesta erästä ei ole paljon muuta kerrottavaa kuin selvät tappiolukemat 10-25. Tässä vaiheessa tyttöjen päät meinasivat painua ja otsatkin olivat aikamoisesti kurtussa. Ilmeisestikin viikonlopun huolellinen valmistautuminen aiheutti sen että joukkue kokosi hienosti itsensä neljänteen erään. Pia paukutteli pisteitä ja kokosi niitä koko pelissä yhteensä 18, Marika oli liekeissä ja teki ainakin omasta mielestäni läpimurron joukkueeseen. Marikan asenne viime aikojen harjoituksissa on esimerkkinä koko joukkueelle, tällaista ennakkoluulotonta asennetta kaipaamme tuleviin koitoksiin. Neljäs erä meille numeroin 25-15 ja koko ottelu 3-1. Hienoa tytöt!

Lohkossamme Etta oli voittanut Alavieskan joten tilanne on entistä kimurantimpi eli Kuusamo johtaa puhtaalla pelillä ilman eränkään tappiota 8 pisteellä, muut joukkueet ovat 4 pisteessä ja sijoituksemme tällä hetkellä on lohkon kolmas. Siispä kaikki erävoitot ja jopa eräpisteet ovat tässä tilanteessa tärkeitä. Pelimme jatkuvat kahden viikon tauon jälkeen lauantaina 18.11 klo 12.30 Neulamäen koululla

A-tyttöjen SM-turnauksella ja sunnuntaina 19.11 kohtaamme varsin tärkeässä kotipelissä Alavieskan Virin Pohjantien koululla klo 15.00. Siispä lämpimästi tervetuloa viettämään lentopallopainotteista viikonloppua 18.-19.11 ja kannustamaan kotijoukkue voittoon, yleisön arvokasta tukea tarvitsemme kaikissa kotipeleissä.