Kuopiolainen juniorilentopallon erikoisseura.

Toiminta-ajatuksemme on "pienestä pitäen yhteistyöllä tavoitteita kohti". Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa-, tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Tervetuloa tutustumaan Puijo Wolley Junioreiden kotisivuihin ja toimintaan.

Mikä on Puijo Wolley Juniorit?

Lentopalloseura, jonka juuret juontaa 90-luvulle legendaarisen Kups Volley ajoille. KuPS Volley Juniorit ry on perustettu 7.5.1997 ja rekisteröity 27.1.1998. Pienten paineiden alla nimen vaihdos tuli ajankohtaiseksi ja nykyinen nimi Puijo Wolley Juniorit on rekisteröity 26.4.2002.

Nimemme mukaisesti tarjoamme juniori-ikäluokille (F-A) mahdollisuuden harrastaa paikkakunnalla lentopalloa. Kaudella 2017-2018 meillä on joukkue jokaisessa junioriluokassa - sekä tytöissä että pojissa. Lisäksi pelataan naisten ykkös-, kakkos- ja kolmossarjaa sekä miesten kakkossarjaa, missä meillä on farmijoukkuesopimus mestaruusliiga seura LEKA Volleyn kanssa. 

Seuran edustusjoukkue on N1, naiset edustus

Seuralla on palkattuna päätoiminen toiminnanjohtaja, puolipäiväinen valmennuspäällikkö ja Neulamäen iltakäytön valvoja sekä akatemiavalmentaja.

Seuraa johtaa puheenjohtaja ja syyskokouksen valitsema johtokunta. Seuran asioista päätetään johtokunnankokouksissa noudattaen sääntöjä, yhdistyslakia ja muuta voimassa olevaa lainsäädäntöä. Seuran toimintaa ohjaa säännöt sekä johtokunnan päätökset. Seura on työstänyt ns. seura-aapisen nettimuotoon ja se löytyy seuran nettisivuilta kohdasta "Ohjeita joukkueille"

Virallinen tiedotuskanava on nettisivut.

Osallistumme alueen ja liiton sarjoihin ja olemme vuosittain mukana Power Cupissa. Power Cup 2018 järjestetään Kuopiossa. 

Taloutemme pohjat luodaan mm. yhteistyösopimuksilla, talkoilla ja kausimaksuilla.