"Seurasiirto" varmistunut, Saku Määttä Puijoon.

18.5.2007

Savolaisilla markkinoilla sattuu ja tapahtuu. Viimekaudella Pielaveden Sampoa kipparoinut Saku Määttä on kiinnitetty Puijo Wolley Junioreihin. Kesäkuun alusta alkaen Saku vastaa seuramme valmennuspäällikön tehtävistä.

Puijo vahvistaa edelleen organisaatioon.

Syyskuun 2006 alusta nuorisopäällikkönä toiminut Markku "Mokkis" Lehto saa työparin kun Saku Määttä aloittaa valmennuspäällikkönä. Johtokunta siunasi valinnan ma 14.5. kokouksessaan jossa paneuduttiin lisäksi OSA:n purkuun. Saku liittyy myös A-poikien/miesten 2-sarjan valmentajarinkiin yhdessä Jussi Hämäläisen ja Markku Lehdon kanssa. Sakun tavoittaa numerosta 050 3022556 ja Mokkiksen numerosta 050 430 4003.

Nuoriso- ja valmennuspäällikön työkuva tarkennetaan kesäkuun aikana mutta toiminta on jo aloitettu. Valmennuslinjauksen, koulutustarjonnan ja aktivoinnin lisäksi työnkuvaan kuuluu myös uusien valmentajien etsintä. Yhteistyötä Pielaveden Sammon kanssa halutaan jatkaa ja parantaa entisestään. Näistä kuvioista lisää syksyllä.

Oman seuran analyysiin tuli reilu 30 vastausta. Vastausten määrä jäi odotettua vähäisemmäksi mutta antaa kuitenkin suuntaviivat ja työkalut johtokunnalle seuran asioiden eteenpäinviemiseksi.

Johtokunta päätti ottaa kolmen kohdan taktiikan jota aletaan työstää.
1) Uusien valmentajien rekrytointi ja kaikkien valmentajien koulutus.
2) Johtokunnan ja toimijoiden työnkuva tarkennus ja saattaminen käytäntöön.
3) Sinettiseura hankkeen loppuun vieminen.

Naisten 1-sarjasta jouduttiin luopumaan

Kaksi vuotta Puijo pelasi Hugen valmentamana naisten ykkössarjassa mutta joutui nyt luopumaan paikasta pelaaja, valmentaja ja taustajoukkojen vähyydestä tai puutteesta johtuen. Moni pelaajista muuttaa paikkakuntaa opiskelujen tai valmistumisen johdosta. Valmentaja asiatkin olivat avoimena, puhumattakaan niistä ensiarvoisin tärkeistä taustajoukoista.

Yhteistyökuvioita viritellään lähialueen joukkueiden kanssa.