Aaasta ööhön.

14.10.2007

Aivan, taas on uusi kausi ovella joten ajattelin runtata hieman ajatuksiani menneestä julki, saattaapa juttuun lipsahtaa sana tai pari myös tulevasta.

Aaasta ööhön.

Aivan, taas on uusi kausi ovella joten ajattelin runtata hieman ajatuksiani menneestä julki, saattaapa juttuun lipsahtaa sana tai pari myös tulevasta.

Viime kautta kun saunottiin poikain kanssa unholaan hiipi mieleen jo ajatus myös tulevasta. Siinä jutustellessa selvisi että jatkohaluja löytyy useammalta kaverilta ja kun Meillä Hämäläisen Jussinkin kanssa oli samansuuntaiset ajatukset niin päätimme jatkaa hyväksi havaitulla konseptilla.
Myöhemmin keväällä yhden entisen pelikaverin polvet alkoivat olla sitä mieltä että voisit lopettaa pelaamisen, kaverilla oli kuitenkin paloa lentopallon pariin. hän kysyi että sopisko mukaan remmiin. Noh, aikamme mietittyä (n. kolme sekuntia) oli Määtän Saku liittynyt vahvistamaan valmennus triomme keskiosastoa.
Yks pikku juttu, vain pelaajat puuttuu. Perusrunko toki pysyi kasassa, niin A-pojissa kuin 2-sarjassakin,mutta molempiin joukkoihin tarvittiin lisää massaa. Varsinkin kun kauden aikana 7 pelimiestä käy suojelemassa maatamme puolustusvoimien riveissä.
A-poikien osalta viime kauden pronssi-joukkueesta kolme kaveria kasvoi ulos ja pari lähti katselemaan maailmaa joten pelloojien perään huhuili valmennus. Apu löytyikin läheltä, omista joukoista vasta B-ikäinen Radu Pralea tuli kokeilemaan kesällä harjotuksiin miltä vauhti tuntuu ja totesi sen kevyeksi, ei muuta kuin remmiin mukaan. Vehmeristä putkahti yksi pelimiehen alku ja kun suhteita Pielaveden suuntaan on vähän jokaisella meidän taustoissa, tulee sieltä 3-4 kaveria pelaamaan A-junnujen pelit Puijon riveihin.
Avot, siinä se entäs 2-sarja?
Ensimmäisellä soitolla kysyttiin jo pitkään eri itäsuomalaisia joukkueita kiertäneen Furun Jyrkin kiinnostusta liittyä joukkueeseen ja Jylleähän kiinnosti. Jylle, monipuolisena pelaajana, antaa valmennukselle vaihtoehtoja peluutuksen suhteen.
Sitten treeneihin tupsahti pohjoisen reissultaan takaisin Kuopioon palannut Mikko Koivumies. Näytöt riitti, laiturin haarniskaa ylle ja nimi paperiin ja viimeisenä mutta ei vähäisempänä meidän kesätreenaaja Tuukka Nykänen ilmaisi halunsa myös pelata meillä, noh kyllähän se sopi joten näin oli myös 2-sarja joukkue kasassa. Tässä vaiheessa oltiin n. elokuun puolessa välissä.
Treenit aloitimme kesäkuun alussa ja ensimmäinen jakso kesti heinäkuun alkuun kunnes 4 kaveria lähti inttiin. Elokuun alussa jatkoimme taas lepo ja fysiikka jakson jälkeen Mikasan siirtelyä. Ensimmäinen pelillinen tapahtuma oli oma syysturnaus josta ei hirveästi jäänyt käteen, paitsi rakkoja sämpylöiden tekemisestä. Turnauksen jälkeen olemme oleskelleet salilla ihan kiitettävästi, joskin poikien intti kiireet ovat haitanneet joukkueen kokonaisharjoittelua. Mutta silti uskon että olemme valmiit sarjaan, on tietysti mahdollista että joku muu on valmiimpi.


Hyvää syksyä kaikille toivottaen

Mokkis

Ai niin se ö: Kun kirjoitin tämän, oli vieressä pieni tyttö.