Vuosikokous kasvatti osallistujamääräänsä

1.10.2009

Seuran vuosikokous kasvatti paikalla olleiden aktiivien määrää 50%.lla: Kun viime vuonna läsnä oli neljä henkeä, nyt päästiin jo kuuteen.

Vuosikokous on jäsenistölle tärkeä foorumi, jossa käsitellään edelliskauden taloudenpitoa sekä tulevan kauden suunnitelmia ja budjettia. Luottamus seuramme taloudenhoitoon on ilmeisen luja, koska paikalle saapui vain kuusi aktiivia. Tosin siinä on kasvua viime vuoteen 50 %.

Edellinen johtokunta sai vastuuvapauden eikä tilintarkastajilla ollut huomauttamista seuran taloudenpidosta.  Kokouksessa käsiteltiin myös seuran jäsenmaksut, jotka päätettiin johtokunnan esityksen mukaisesti: alle 18 v. 10 €, yli 18 v. 35 € ja kannattajajäsenmaksu 60 €. Lisäksi jäsenmaksun perintäajankohta muuttuu. Jatkossa jäsenkausi on sama kuin sarjakausi ja jäsenmaksu peritään syyskuussa yhdessä lisenssimaksun kanssa. Tämä selkeyttää jäsenyyttä myös niiden pelaajien osalta, jotka vaihtavat seuraa kesän aikana. Seuraava jäsenmaksu peritään siis vasta syyskuussa 2010.

Johtokunnasta jäivät pois Päivi Kuismin ja Jaana Tiainen. Kiitämme heitä lämpimästi työpanoksestaan seuran hyväksi ja toivomme samalla, että yhteys lentopalloon kuitenkin säilyy. Uuteen johtokuntaan valittiin Jouni Tarvainen puheenjohtajaksi ja Jussi Hämäläinen, Juhani Tolvanen, Riikka Valve, Tuija Pasanen ja Wille Markkanen johtokunnan jäseniksi. Riikka tuo osaamista Functional Hyvinvointistudion omistajan roolissa, Tuijalla on vahvat suhteet tulevaan Itä-Suomen yliopistoon ja Wille Markkanen tuo markkinointi- ja verkostoitumisosaamista käyttöömme. Toivotamme uudet johtokunnat jäsenet lämpimästi tervetulleiksi.

Seuraavan kerran vuosikokous kokoontuu syksyllä 2010, jolloin toivomme osallistujamäärän vähintään tuplautuvan.

Tuloslaskelma, toimintakertomus, toimintasuunnitelma ja talousarvio löytyvät näistä linkeistä.