Jukka Lehtonen Puijo Wolleyn valmennuspäällikön pestiin

19.4.2017

Valmennuspäällikkö Jukka Lehtonen

Puijo Wolley Juniorit saa riveihinsä uuden valmennuspäällikön, kun Jukka Lehtonen aloittaa tehtävässä toukokuun alusta. Tervetuloa Jukka mukaan seuran toimintaan!

 

 

Leka Volleyn kapteeni Jukka Lehtonen, 35, aloittaa toukokuun alusta Puijo Wolleyn valmennuspäällikön tehtävissä. Lehtonen toimii kesän ajan oto-pohjaisesti tehtävässä ja aloittaa työt puolipäiväisenä elokuun alusta alkaen. Neuvottelut ensi kauden pelaajasopimuksesta ovat avoimena, mutta liigajoukkueen uusien harjoitteluaikojen myötä valmennuspäällikkö-pelaajaroolin yhdistäminen on myös selvitetty mahdolliseksi.

Lehtonen on yksi Suomen tunnetuimpia ja pitkän uran menestyneimpiä pelaajia, niin kotimaan liigakentillä kuin ulkomaan vuosiltaan sekä saavuttanut Suomen maajoukkueen kapteeninakin upeita tuloksia.

-  Jukka tuo monipuolisella pelaajataustallaan, mutta erityisesti vaativana harjoittelijana tunnettuna, monipuolista ja kaivattua voimavaraa seuran valmennukseen. Seuran ensi kauden haasteena on normaalin vilkkaan toiminnan ohella rakentaa ensi kesän Power Cup-tapahtumaan valmiuksia, joten on seuran arkipäivän toiminnan vahvistamisen kannalta tärkeää saada jälleen valmennuspäällikön pestiin hyvää osaamista. Lehtonen tulee toimimaan myös akatemiavalmentajana, tehtävänkuva tarkentuu 1-sarjavalmennuksen ratkaisujen jälkeen, kertoo toiminnanjohtaja Niina Pirskanen.

Jukka Lehtonen lähtee uuteen lentopallopestiin motivoituneena.

- Kiinnostus juniorivalmennukseen on kova. Haluan kehittyä ja jakaa omaa tietotaitoa seuran hyväksi. Mielenkiintoisen lisän tuo myös heti käynnistyvä liiton valmentajakoulutus, josta odotan myös paljon. Puijo Wolley on yksi Suomen suurimmista lentopalloseuroista ja on hienoa päästä tekemään töitä ja tutustumaan seuran pelaajiin ja toimijoihin sekä toimintatapoihin pian, Lehtonen toteaa.