Miesten maajoukkue pelaa Kuopiossa ja Sastamalassa

25.4.2017

Suomen miesten lentopallomaajoukkue pelaa kaksi maaottelua Kuopiossa 10.-11.8.2017! Kuva: Suomen Lentopalloliitto

Lentopallon miesten maajoukkue pelaa tänä vuonna kotikentällä muuallakin kuin vain Maailmanliigan turnauksessa Helsingissä kesäkuussa. Maajoukkue nimittäin pelaa tuplamaaottelut sekä Kuopiossa että Sastamalassa.

Nämä neljä kotimaaottelua järjestetään elokuussa, kun miesten maajoukkue valmistautuu 23.8. alkaviin Puolan EM-kisoihin.

Kaksi ensimmäistä maaottelua isketään Kuopiossa 10.-11. elokuuta ja kaksi seuraavaa maaottelua Sastamalassa 18.-19. elokuuta. Vastustajat ovat vielä auki.

- Miesten maaotteluiden saaminen Kuopioon pitkästä aikaa on todella hienoa. Maajoukkueiden menestys ja esikuvien saaminen paikkakunnalle vie varmasti niin seuran, kuin lajin näkyvyyttä ja vetovoimaa kaupungissa ja maakunnassa eteenpäin. Upeaa, kun voimme järjestää nämä mielenkiintoiset pelit. Täällä Savossa lentopallokatsomoissa on hieno tunnelma ja varmasti saamme hienot ottelutapahtumat kokea myös Kuopio-hallissa. Suomen lentopallomiesten maaottelut 10.-11.8. juhlistavat myös Suomi 100-juhlavuotta, Puijo Wolley Junioreiden toiminnanjohtaja Niina Pirskanen sanoo.

Sastamalassa on nyt hurja buumi päällä tuoreen miesten Suomen mestaruuden jälkeen, ja Vexve Areenalla nähtävät maaottelut eivät ainakaan tätä buumia himmennä. Kannattaa pistää maaottelut jo kalenteriin muistiin.

 

Lähde www.lentopalloliitto.fi