Snow Volley Kuopio 6.4.2019 Puijon hiihtostadionilla

15.1.2019

Puijo Wolley Juniorit ja Wänäri Cowboys järjestävät uuden lentopallon turnaustapahtuman, Snow volleyn, Puijon Hiihtostadionilla lauantaina 6.4.2019. Lumella pelattava 3 vastaan 3 pelit tuovat hauskan pelipäivän lajin harrastajille, opiskelijoille, työporukoille ja kaverisakeille. Turnauksen järjestävät yhteistyössä Puijo Wolley Juniorit ja Wänäri Cowboys.

Snow volley eli lumilentis on talvella ulkona pelattava joukkuelaji. Euroopan Lentopalloliitto CEV panostaa lentopallon ja beach volleyn ohella myös Snow volleyhin, jonka suosio varsinkin Keski-Euroopassa lisääntyy koko ajan. Snow volleyta pelattiin näytösluonteisesti Pyeongchangin olympialaisissa. Kuopion turnauksessa Puijolla pelataan naisten ja miesten kilpasarjat sekä harrastesarja.

Säännöt

Pelimuoto "kolme vastaan kolme", erät 15 pisteeseen kahdesta voittoerästä (2-0, 2-1), pelialue 8 x 6 m, torjunta ei ole kosketus ja passi lentopallon tulkintalinjalla. Rotaatio on vapaa eli pelaajat voivat ryhmittää joukkueensa vastaanotossa haluamallaan tavalla.

Joukkueessa voi olla myös neljä pelaajaa, jolloin yksi pelaaja on vaihdossa. Erässä saa käyttää kaksi vaihtoa. Lentopallosta poiketen ei ole pakko vaihtaa samaa pelaajaa kentälle ja takaisin.

Yhteystiedot

Puijo Wolley Juniorit ry Niina Pirskanen toimisto@puijowolley.fi 050-3066889
Wänäri Cowboys ry Salla Asikainen wanaricowboys@gmail.com 044-9887885

Lisää tietoja turnauksesta www.puijowolley.fi/snow-volley
www.facebook.com/Snow-Volley-Kuopio
www.instagram.com/snowvolleykuopio