Ponnistamisen – koulutuskiertue 16.2 keskiviikkona Kuopio-hallissa

20.1.2011

Suomen Urheiluliitto järjestää yhdessä Suomen Lentopalloliiton ja SUL:n yleisurheilupiirien kanssa ”ponnistamisen koulutuskiertueen”. Puijo Wolley kustantaa tapahtuman seuran valmentajille.

Tavoite                                                      (päivitys 1.2.2011 is)

Koulutustilaisuuden (2,5h) tavoitteena on antaa valmiuksia opettaa monipuolistavia loikka- ja hyppelyharjoitteita sekä antaa valmiuksia tehdä erilaisia hyppy –, loikka-  ja kimmoisuusharjoituksia oikein ja tehokkaasti. Kouluttajina toimivat Suomen Urheiluliiton ja Lentopalloliiton valmentajat.

Kohderyhmä

Tilaisuus on tarkoitettu seurojen ohjaajille, valmentajille sekä 12-17-vuotiaille nuorille urheilijoille sekä heidän vanhemmilleen. Tilaisuus sisältää luennon sekä käytännön harjoituksen. Urheilijoiden tulee varata harjoitteluun soveltuvat varusteet mukaan.

Tilaisuus

Koulutus järjestetään Kuopio-hallissa keskiviikkona 16.2.2011 klo 18.00 – 20.30

Kustannukset

Tilaisuudesta peritään 10 euroa / osallistuja (15 euroa / urheilija + valmentaja). Eli valmentaja ja yksi urheilija on 15 €, koulutus on suunnattu ensisijaisesti valmentajille(ei koko joukkueelle), tarkoitus on, että valmetaja vetää sitten treeneissä koulutuksessa opittuja asioita.

Eli kun ilmoittaudutte Ilpolle, ilmoittakaa samat tiedot Pirjolle.

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Ilmoittautumiset (nimi, sähköpostiosoite ja maininta Puijo Wolley) on tehtävä aluevalmennuspäällikölle (ilpo.koponen@sul.fi) 12.2.2011 mennessä.

Tilaisuus järjestetään, jos osanottajia on 20 tai enemmän.

 

Lisätietoja:

Aluevalmennuspäällikkö Ilpo Koponen, 050-4145085; ilpo.koponen@sul.fi

Aluekehittäjä Risto Kovanen, 040-7058897; risto.kovanen@lentopalloliitto.fi

 

Tervetuloa!