Puijo Wolleyn johtokunnan tiedote 8.4.2020

8.4.2020

Puijo Wolley Juniorit ry:n johtokunta pyrkii aktiivisesti turvaamaan seuran toiminnan jatkumisen heti kun hallinnon ja kaupungin ohjeistusten mukaan on mahdollista. Seuraavassa koostetta tulevista toimenpiteistä ja aikatauluista.

Henkilökunnan lomautus 

Johtokunta on huomioinut seuran kevään toiminnassa koronavirusepidemian vaikutukset, kuin sen myötä tulevat vaikutukset seuran talouteen, joita ovat mm. epävarmuustekijät yhteistyökumppanuuksissa ja tapahtumien toteutumisessa. Lisäksi naisten Mestaruusliigajoukkueen toimintakausi oli tappiollinen. Tämän vuoksi seuran johtokunta päättänyt lomauttaa päätoimisen henkilökunnan 2-3 kuukaudeksi mikäli muut selvityksen alla olevat rahoitushankkeet eivät toteudu. Lomautus alkaa 9.4.2020. 

Seuran yhteystiedot lomautuksen aikana:
Seuran yleiset asiat:
puheenjohtaja Jouni Tarvainen jouni.tarvainen@syms.fi p. 0505482337
Maksuliikenne- ja toimistoasiat:
Pirjo Hulkko pirjo.hulkko@pohjois-savonliikunta.fi p.0445053168

 

Seuran harjoitukset jatkuvat heti kun viranomaisten ohjeistukset sen sallivat

Harjoitustoiminta jatkuu kaikilla seuran ryhmillä, kun se on mahdollista. Kuopion kaupungin ilmoitus on tällä hetkellä, että salivuorot peruttu 13.5.2020 asti.
Kesäkuulle on varattu harjoitusvuorot kauden jatkamiseksi, mikäli viranomaistenohjeistukset sen sallivat.
Nuorten ja minien sarjojen finaali- ja sijoituspelien aikataulua on tässä vaiheessa siirretty. Tietoa niistä löytyy liiton ja alueen sivuilta lentopalloliitto.fi ja ita-suomenlentopallo.fi

 

Kausimaksut säilyvät ennallaan 

Seuran kausimaksut on jaksotettu syksy- ja kevätosaan. Maksut koskevat koko kautta, ei yksittäistä kuukautta. Johtokunta on päättänyt, ettei kausimaksuja palauteta. Tilanne on todella haastava, mutta seura vastaa kaikista syntyneistä kuluista ja sovituista korvauksista, ja näillä toimenpiteillä lentopallotoimintaa voidaan jatkaa seurassa tämän valitettavan terveysuhkan väistyttyä. Päätöksissä huomioidaan Suomen Olympiakomitean, Suomen Lentopalloliiton ja Kuopion kaupungin ohjeistukset.

https://www.olympiakomitea.fi/2020/03/17/seuratoiminta-ja-koronavirus/

 

Power Cup 2020 

Suomen Lentopalloliitto on päättänyt Salossa pelattavan 2020 Power Cup-tapahtuman siirtämisestä. Uudesta ajankohdasta liitto on ilmoittanut tiedottavansa kesäkuun alkuun mennessä.  Seura tekee uudet matkajärjestelyt ko. ajankohtaan heti kun tieto saapuu ja ilmoitetaan joukkueille. Mikäli pelaaja päättää nyt perua osallistumisensa Power Cupiin, seura palauttaa laskutetun bussimaksun, pelipassiosuuden palautuksesta pelaaja voi tiedustella suoraan Lentopalloliitosta  https://www.powercup.fi/ota-yhteytta/

 

 

Tiedustelut: Puheenjohtaja Jouni Tarvainen p. 0505482337