Viinijuhlien siivoustalkoot alkavat

28.6.2011

Viinijulien tuparivistöä.
Satamatori muuttuu viinijuhla alueeksi.

Kaksi viikkoa kestävä talkoorupeama alkaa aurinkoisessa säässä. Lähes viisikymmentä eri talkoolaista Puijo Wolleysta huolehtii alueenn yleissiisteydestä rakentamisen, itse tapahtuman ja purkamisen aikana.

Talkooinfoa!

Talkooinfo ja kulkulupien jako to 30.6. klo 16.00 alkaen viinijuhla-alueella. Käynti Kauppakadun puoleisesta huoltoportista. Huomioi että tarvitset kulkuluvan aina töihintullessasi. Jos et pääse infotilaisuuteen, ota yhteys Pirjoon tai Jouniin.

Muistathan oman vuorosi?  Vuorolista löytyy tästä. (listaa päivitetty 29.6. klo 23.33 -ph-)
Ole ajoissa paikalla. Muutamia vuoroja vielä vapaana, otathan yhteyttä Pirjoon tai Jouniin jos voit tehdä lisää vuoroja.

Työtehtävät vuoroittain
Aamuvuoro klo 7.00-11.00, 4-5 hlö

Tori- ja nurmialueiden puhdistus. Kerätään lasitavara lasikontteihin ja kaikki isommat roskat kuten tuopin palat, pullot ym. roskat roskiksiin (pahvit ja muovi erikseen). Harja-auto käy joka aamu 7.30 jälkeen harjaamassa torin ja pääkäytävän pienemmät roskat. Täydet roskikset tyhjennetään ja viedään täydet lasikontit jätepuristimen viereen keittiön taakse. Lisäksi lakaistaan pää- ja sivulava, sekä lakaistaan tai imuroidaan ravintolateltta, joka on keittiörakennuksen vieressä. Viinikylässä kerätään pullot ja roskat sekä tyhjennetään roskikset. Myös toimistojen ja backstagen ulkopuoliset alueet siistitään sekä keittiön myyntialueen puhdistus erityisesti.

 

Iltapäivävuoro klo 17.00-21.00 2 hlö

Ennen porttien aukaisua käydään läpi keittiön myyntialueen edustan ja ruokailuteltan siisteys, lakaistaan asfalttialue pienistäkin tupakantumpeista puhtaaksi. Tori- ja nurmialueiden sekä viinikylän tarkistus, pääkäytävän siisteys (lehtien haravointi sora käytävältä, jos on). WC-alueen tarkistus, paperia käsipyyhetelineisiin ja wc-paperia vessoihin. Tämän jälkeen yleistä siivousta ja partiointia alueella.

 

Iltavuoro klo 21.00-01.00 4-5 hlö

Esiintyjien aikana partioiminen alueella. Roskien ja pullojen keruuta, täysien roskisten tyhjentämistä ja täysien lasikonttien vaihto. Vessojen vieressä olevan terassialueen tarkempi puhtaanapito pulloista ja roskista. Alueen sulkemisen jälkeen klo 01.00, keittiön ympäristön ja ison ruokateltan puhdistus isommista roskista. Suurempien roskien ja pullojen keräys torialueelta. Täysien roskisten tyhjentäminen ja täysien lasikonttien vienti keittiön taakse.

 

 

Yhteyshenkilöt

Työvuoroista vastaa
Jouni Tarvainen 050 548 2337  tai
Pirjo Hulkko 044 505 3168

Viinijuhla-alueesta Jorma Iivanainen 044 719 7337