Niina Pirskanen valittiin Puijo Wolley Juniorit ry:n toiminnanjohtajaksi

4.8.2011

Niina täydessä työntouhussa Puijon toimistolla.

Lentopalloseura Puijo Wolley Juniorit ry on valinnut toiminnanjohtajakseen 37-vuotiaan Niina Pirskasen. Pirskasella on vahva urheilujärjestötausta ja pitkä kokemus lentopallon parissa.

 

Puijo Wolley Juniorit ry:n puheenjohtaja Jouni Tarvainen toteaa Puijo Wolleyn toiminnan olevan tänä päivänä niin laajaa ja monipuolista, että Saku Määtän jäädessä pois kokopäivätoimisesta valmennuspäällikön pestistä johtokunta päätti hakea seuralle toiminnanjohtajan.
- Seurassamme on valmennusryhmät kaikissa ikäluokissa ja laajaa harrastustoimintaa aikuisten edustusjoukkueiden lisäksi. Tapahtumia on paljon ja laadukas toiminta vaatii edelleen kehittyäkseen ja harrastajamäärien nostattamiseen lisäresursseja. Niina Pirskasella on pitkä työkokemus urheilujärjestöstä ja tuntee lajin taustat erinomaisesti pitkän valmentajakokemuksen ja seura-aktiivina, kertoo Tarvainen taustoista.
Niina Pirskaselle paluu kuopiolaisen lentopallon pariin on vähintäänkin mieluista.
- Aloitan uuden työn Puijo Wolley Junioreissa vähintäänkin innostuneen, palaanhan omaan kasvattajaseuraani. Ehdin toimia itsekin 90-luvun loppupuolella seuran valmentajana ja olin mukana perustamassa tätä juniorit ry:tä. Olen työskennellyt 12 vuotta hiihtourheilun parissa, ensin Suomen Hiihtoliitossa lajisihteerinä ja viimeksi mäkihypyn ja yhdistetyn Finnjumping ry:n toimistopäällikkönä. Pitkä kokemus järjestön arkipäivän pyörittämisestä, viestinnästä ja monipuolisista yhteistyökumppanuuksien rakentamisesta on varmasti eduksi työssäni Puijo Wolleyssa, kertoo Pirskanen.
Niinan ja seuran johtokunnan yhteystiedot tästä