Naisten ykkönen Linnavolleyssä

6.8.2011

www.ajoklpteam.fi

Turnauksen saldo neljä 2-0 voittoa ja yksi 2-1 tappio

Perinteinen Linnavolley avasi naisten ykkösen porukan pelikauden. Matkaan lähdettiin aamulla 12 pelaajan voimin. Ensimmäisessä pelissä Pietarilainen Palmira antautui 2-0. Toisessa pelissä vastaan asettui tuleva sarjavastustaja Ajo-Klp Team Savonlinnasta. Peli pyöri tasaisena erien alussa. Kymmenen pisteen tienoilla kiskaistiiin selkeä ero ja lopulta peli selvästi 2-0 Puijolle. Kolmannessa pelissä vastaan asettui -94 maajoukkuetyttöjen keräilyporukka. Pienessä ja akustisessa seurakuntakeskuksen salissa nöyrryimme niukkaan 2-1 tappioon.

Pelimme on täällä vielä pitkälti kokeiluja eri pelaajien rooleista. Jokainen erä on pelattu eri koostumuksella. Ilahduttavaa on nähdä laajan ringin tasaisuus. Pelimme on pysynyt kasassa vaikka liberokin on ollut kierrossa neljän pelaajan kesken. Peli on ollut rohkeaa ja iloista.

Sunnuntaina pelasimme nihkeän pelin Pietarilaista Icebergiä vastaan. Erät meille 26-24 ja 25-23. Toinen peli Outokummun Partiota vastaan oli selvä erien päättyessä 25-16 ja 25-15. Oma asenne pysyi hyvänä koko pelin ja osattiin pelata omaa peliä.

Kotiturnauksessa kuukauden päästä otetaan roolitusta enemmän sekä taktiset vaihdot mukaan. Siihen asti treeniä ja pallolle liikettä annetaan sekä illalla että ensin aamulla.