Team Trust Perintä kaatoi lohkon ykkösen, siihen tarvittiin viisi erää.

29.10.2011

KyKy-Betset, kokemusta ja taitoa - Team Trust Perintä, nuoruutta ja intoa. Vielä kolmannenkin erän lopussa näytti siltä että Betonimiehet vievät pelin miten tahtovat ja jatkavat sarjassa tappioitta. Mutta pallo on pyöreä.

Kaksi ensimmäistä erää kotijoukkue mietti oliko peli lentopalloa? Kun ykkönen ei nouse on paha rakentaa peliä. Jos se pallo joskus saatiin hyvin ylös ja passi oli vielä kohillaan, oli betonimiesten torjunta edessä. Sorruttiin heittelemään. Kaksi erää kotijoukkue oli koko ajan altavastaajan asemassa ja omaa peliä ei löytynyt. Vieraat vei ja kotijoukkue vikisi.

Kolmanteen erään liberon tontilta yypeeksi komennuksen saanut Juhani Hakala oli ensimmäinen positiivinen pilkahdus. Erää tahkottiin kuitenkin vastustajan lukuun siten että numerot olivat peräti 20-24. Sitten asteli syöttöruutuun Mustosen Matti. Masan erinomaiset syötöt ja joukkueen hyvät puolustuspallot, napakat hyökkäykset ja yllättäen kadoksissa olleen torjunnan löytyminen siivitti Team Trust Perinnän erävoittoon.

Neljäs erä. Katsomosta kuultua, "pojat hymyilee, pojat voittaa". Ja meidän pojat voitti.

Viidenteen erään oli paineita. Voitolla luvassa saunailta saunalla ja kotivoittojen katkeamaton putki. Puolten vaihtoon mentiin tasatahtia kuitenkin kotijoukkueen hienoisesti hallitessa.  Vastustaja joutui käyttämään kentälllä koko arsenaalin ja illan aikana nähtiinkin KyKy Betsetin passarina kolme eri kapellimestaria. Mutta ei auttanut, Team Trust taisteli viidennen erän voiton ja ottelu päättyi iloiseen voittotanssiin. Näin on Puijo Wolleyn kaikkien joukkueiden kotipelit päättyneet tänä syksynä voittoihin.

Tulos:

3-2(16-25, 11-25, 26-24, 25-20, 15-12)

Ja niille lukijoille tiedoksi jotka ette olleet paikanpäällä katsomassa, tervetuloa seuraavaan kotipeliin la 5.11. klo 17.00. Silloin "ehkäpä taas viisierää" lentopallo viihdettä parhaimmillaan.
Verkon toisella puollelle asettuu Himangan Urheilijat.
 

Oikea pelijuttu ottelusta tulossa saunaillan jälkeen.